Tap på Ewood Park

Publisert 9/30/2014 av Erlend Pettersen

Reading ble for sterke for Eric Kinder sitt mannskap.

I går kveld spilte U21 guttene hjemme mot Reading i U21 Barclays Premier League. Dessverre så kom sesongens andre tap etter at Rovers mannskapet tapte 1-0 etter en scoring fra Reading rett før pause.

Dominic Samuels scoring rett før pause fra kort hold ble kampens eneste mål. Tidligere i sesongen har det blitt mange mål, og kanskje enda flere sjanser for Rovers. Mot Reading skapte Kinder sitt mannskap lite selv om laget hadde mye ball. Reading forsvarte seg imidlertid veldig bra.

Skadeplagede Tommy Spurr hadde en svak omgang etter comebacket etter en langvarig skadeperiode. Spurr kom ikke på banen når andre omgang ble sparket i gang. Jack Doyle erstattet spilleren.

Andre omgang ble spillemessig bedre enn den første, men Reading var nærmere å doble ledelsen i det 68 minutt. Heldigvis endte ikke sjansen i gjeldene resultat. Blackburns beste sjanse kom når midtbanespilleren Rittenberg kombinerte med Bradley Bauress rett før slutt, men dessverre så reddet Reading muligheten. Dermed endte kampen med en 1-0 seier til gjestene.

Eric Kinder sa dette til klubbens hjemmeside:

- Jeg har nevnt det til det kjedsommelige at vi vil variere voldsomt denne sesongen. Guttene ville vise fansen som fikk komme inn gratis at de ville vinne, men dessverre så fikk vi det ikke til. En skuffende førsteomgang, med en litt bedre andre omgang, uten at vi klarte å sette gjestene under press. Når alt kommer til alt en skuffende kamp.

Kampfakta:

ROVERS: Crump, Daly, Spurr (sub Doyle 46 mins), Tanner, Lavelle, Lenihan, Mahoney (sub Preston 63 mins), Bauress (c), Rittenberg, Carson, Cham (sub Wall 82 mins).

Subs not used: Williams, Joel.

Goals: None.

Booked: Carson.

READING: Lincoln, Dickie, Griffin, Shaughnessy, Hyam, Keown, Owusu, Samuel, Cardwell (sub Novakovich 63 mins), Kelly, Fosu (sub Watson 83 mins).

Subs not used: McLennan, Legg, Lawal.

Goals: Samuels 45+1 mins.

Booked: None.