Szmodics drømmer om Premier League

Publisert 4/18/2024 av Øystein Thorsen

Toppscoreren har med dette lagt ut følere.

Etter en eventyrlig sesong, og ikke minst utvikling de siste fire årene, er det ingen overraskelse at Szmodics nå snakker om Premier League. 
Det er naturligvis arenaen som alle fotballspillere ønsker å prøve seg på, i hvert fall hvis man allerede er i England.

Det var i forbindelse med prisutdelingen der Szmodics ble - avhengig av hvilke briller man har - ranet for prisen som årets spiller at angriperen ble intervjuet av TalkSPORT, skriver Lancashire Telegraph
- Jeg vil tro at jeg kan ta steget opp til neste nivå, sa Szmodics da i følge lokalavisa. 
- Men det handler om å få muligheten, legger iren til.
Med det har han sendt en tydelig melding til Premier League-klubber "det er bare å hente meg", for Blackburn kommer i hvert fall ikke til å spille i toppdivisjonen neste år.

Szmodics har hatt en temmelig fenomenal reise skriver Lancashire Telegraph. Som 24-åring spilte han i League Two, for Colchester, før han fikk en relativt kostbar overgang til Bristol City.
Det oppholdet gikk ikke bra og etter en sesong var han i Peterborough, i League One, der han til slutt havnet på radaren til Blackburn.
- Jeg må klype meg litt i armen. Jeg vet at jeg kan score mål, men hvis noen sa at jeg kunne sette 30, det er som en drøm rett og slett

Det mislykkede oppholdet i Bristol City er nok en anelse sårt ennå for vår Sammie. 
- Det hadde vært dumt å si at jeg ikke tvilte på meg selv i Bristol. Jeg var ung og syntes steget opp var vanskelig. Jeg synes allikevel at jeg burde ha fått flere sjanser, men da hadde jeg kanskje ikke vært der jeg er nå. Reisen begynte i Colchester i League Two, via utlån til Braintree i National League. At jeg står her som toppscorer trodde jeg aldri at jeg skulle oppleve.
En utrolig sesong og en inspirerende historie. Men det spørs om den slutter for vår del til sommeren. 
Vi får bare håpe at prislappen blir stor, og det kan den bli siden klubben har kontrakt med spilleren i prinsipp til sesongslutt 2027.