Supportertur: Wigan-Blackburn Rovers

Publisert 9/18/2011 av Espen Sjetne

Påmeldingen til årets første supportertur er i gang. Meld deg på du også!

Årets første supportertur er nå åpen for påmelding.
Prisen er på 2100kr og inkluderer:
  • Fly Rygge- Manchester, Liverpool-Rygge                                                                                                         
  • Kampbillett Wigan-Blackburn
  • 2 netter på Jurys Inn i Liverpool i tomanns- eller tremannsrom. Enkeltromstillegg på 280kr pr natt.

Transport flyplass-hotell og hotell-stadion vil komme i tillegg. Dette utgjør ca 200kr og betales når vi er i England av praktiske årsaker.

Program:

Fredag: Oppmøte Rygge lufthavn senest 08.00, flyet går 09.45 og lander på Manchester Airport klokken 10.40 lokal tid. Er det interesse for omvisning på Ewood kan vi gjøre dette denne dagen, si fra i mailen ved påmelding. Etter dette tar vi toget ned til Liverpool der vi bor under oppholdet.

Vi sjekker så inn på Jurys Inn som er et nybygget hotell ved elvefronten i Liverpool, sentralt til shopping, tog og andre severdigheter. På kvelden blir det arrangert felles middag.

Lørdag: Vi tar den korte turen til Wigan og lokaloppgjøret Wigan- Blackburn, toget tar ca 30 minutter. Blackburn pleier å komme med masse fans til denne kampen så det blir garantert stemning. Hvem husker ikke tidligere supporterturer? les: Steven Reid.

Søndag: da flyet går sent så hvorfor ikke gjøre unna juleshoppingen på det store kjøpesenteret Liverpool One?? Flyet tilbake går klokken 19.15 og lander på Rygge lufthavn klokken 22.10 norsk tid.

Påmelding skjer til reiseleder Ronny Losoa på mail: ronny_los@yahoo.com, spørsmål kan og rettes på telefon 97738187.

Det lønner seg å være rask på avtrekkeren for prisene kan stige etterhvert.

BRSCN tar ikke ansvar for utsatte/kansellerte fly og kamp. Sky-kampene er flyttet og ingen av lagene er i Europa så sistnevntes sjanse er vel lik null.

Ronny