Stallen begynner å se sterk ut

Publisert 9/25/2014 av Øystein Thorsen

Gode debutanter og få skader.

G-Bow begynner å få et luksusproblem når 11 spillere skal velges mot Watford på lørdag. Robbo kunne ikke starte mot Fulham, og Cairney og Williamson fikk forlate Craven Cottage etter halvspilt kamp. Robbos skade åpnet for en vel godkjent debut fra keeper Jason Steele.
Også Shane Duffy så solid ut i sin første kamp fra start.

I følge Blackburns nettside ser det nå ut som at både Cairney og Williamson blir klare til helgen. Det var Conway og Taylor som ble erstattere forrige helg og de løste oppgaven bra.
Så kanskje de har gjort seg fortjent til fornyet tillit?

Det var ikke bare Duffy som ankom Ewood på tampen av overgangsvinduet. Ryan Tunnicliffe kom inn på lån fra Fulham. Det hindret ham fra å delta i seieren mot moderklubben, men han har allerede prøvd seg. Skal vi tro bedømningen Lancashire Telegraph gjør av Ryans innsats i kampen mot Derby, så er også dette en mann som kan bidra mye framover. 
Derby fikk gjøre omtrent som de ville, men da Tunnicliffe kom inn endret bildet seg. 


Tunnicliffe: En nykommer som har gitt et godt førsteinntrykk.

Ytterligere en dugelig bidragsyter i form av Tommy Spurr nærmer seg laget med store skritt. Venstrebacken spilte 43 kamper i fjorsesongen, men fikk en skade helt mot slutten av sesongen. En skade som ble avløst av en lignende skade noe som har gitt Markus Olsson god tid til å befeste back-posisjonen.
Med det er Olssons stilling kanskje ikke truet, men det er selvsagt gledelig at sjefen har mange alternativ. 

Mange har ytret seg med uro om at Bowyer disponerer et sårbart mannskap, men det ser for øyeblikket ut til at han faktisk har en sterk tropp. Mot Fulham løste gutta oppgaven såpass godt at nullen ble holdt. Vi velger å tro at dette henger sammen med en sterk tropp, gode forsterkninger og at Blackburn-maskineriet nå har fått dampen opp.

Dessverre har det den siste tiden vært annenhver seier og annenhver tap, en trend som ikke gir annet enn midtplassering på tabellen. Men nå ligger det til rette for et trendbrudd og to seiere på rad for første gang denne sesongen.