Spillerbørs: Leeds - Blackburn

Publisert 9/22/2016 av

Cupeventyret over for denne gang.

Leeds - Blackburn 1-0

Raya 4 - Startet kampen med en god redning allerede etter 45 sekunder. Men i likhet med når han fikk spille ligacupkampen mot Crewe så gjør han en tabbe i denne kampen også. Alt for svak på målet hvor han nærmest bare dytter ballen rett på Wood. 
Lowe 5 - Synes han startet kampen positivt og virket å være bevisst på å gå litt foran som en av de rutinerte. Men gjør mye klønete utover i andre omgangen.
Lenihan 5 - Gjør en ok kamp ut av posisjon. Er en duellspiller, men for meg så mangler han roen til å spille midtstopper. Blir for aggressiv og het i toppen i enkelte situasjoner. Slo feilpasningen på egen halvdel som startet angrepet Leeds scoret på.
Wharton - Lite spilletid - Skadet etter 6 minutter.
Hendrie 6 - Det beste jeg har sett av Hendrie i Roverstrøya. Kom på flere fine bidrag offensivt. Mangler litt på sluttproduktet på innleggene. Rovers beste i dag i mangel på bedre alternativer.
Feeney 4 - Det er ingenting som tyder på at vi ser en bedre utgave av Feeney i hans andre opphold i Rovers. Er en typisk vingspiller som ønsker å komme rundt på kanten, derfor blir det ekstra frustrerende når han nesten aldri klarer dette.
Akpan 5 - Som så mange ganger tidligere denne sesongen, verken fugl eller fisk. Klarer sjeldent å dominere kamper.
Byrne 4 - Dette var muligheten til å vise seg frem igjen for Byrne. Vil ikke si at han benyttet den. Er frustrerende, for han har åpenbart mye fotball i seg. Men det blir for mye feilpasninger. Er ganske langt unna en startoppstilling nå tror jeg.
Bennett 5 - Anonym i førsteomgang. Litt mer involvert i andreomgang når han ble flyttet inn sentralt.
Samuelsen 5 - Første kamp fra start for nordmannen. Spilte offensivt sentralt bak Gallagher på topp. Viser mye av det han har blitt kjent for. Trygg med ball og noen fine dragninger. Men samtidig ser man at han er en luksusspiller som tar mye risiko, ofte i farlige situasjoner. Er nok på det punktet han må utvikle seg for vi kommer til å bli hardt straffet for slike feil mot god motstand. 
Gallagher 5 - Lite å jobbe med i denne kampen. Kom ikke til noen sjanser. Så sliten ut i andreomgang. 

Innbyttere: 
Nyambe 5 (for Wharton 8.min) - Måtte inn i uvant posisjon som midtstopper. Men klarte seg bra uten at han ble satt veldig mye på prøve fra et tamt Leeds lag. Har hurtigheten som sin styrke. Åpenbart et talent som jeg håper vi ser mer av denne sesongen.
Mahoney 5 (for Samuelsen 62.min) - Lite involvert etter han kom inn. Men tydelig å se at han er en teknisk spiller på de få involveringene han hadde.
Emnes 5 (for Gallagher 62.min) - Hadde Rovers sin beste sjanse i kampen da han ble spilt igjennom noen minutter etter han kom inn. 

Blackburns beste: Stephen Hendrie

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Corry Evans. Snittpoeng 6,33
1. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,33
3. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,25
4. Craig Conway. Snittpoeng 6,22
5. Anthony Stokes. Snittpoeng 5,80.