Spillerbørs: Cardiff - Blackburn

Publisert 8/21/2016 av

Marerittkamp for Shane Duffy.

Cardiff - Blackburn 2-1
Målscorer: Danny Graham (77.min)

Steele 5 - Kan ikke klandres for målene. Satt lite på prøve. God redning på overtid.
Lowe 3 - Fortsetter der han slapp. Ufattelig frustrerende at det ikke er mulig å prøve å ta med seg ballen fremover, spiller alltid tilbake på banen. Null selvtillit. 
Duffy 1 - Hva skal man si? Har man en skala så må man bruke den. To selvmål og rødt kort. Ikke hodet på rett plass. Burde vært tatt av banen. Var et tidspunkt i 2.omgang der han uforklarlig bare bestemte seg for å ligge høyt i banen, på vei hjemmover presterer han en giddesløs og hårreisende feilpasning. 
Greer 4 - Sesongens dårligste kamp av Greer. Virket veldig sliten utover i 2.omg. Er nok neppe 100 % fit til å spille to kamper i uken. 
Hendrie 4 - I motsetning til Lowe så har han hvertfall hodet rettet fremover på banen i noen tilfeller. Men litt rufsete defensivt og misser for mange pasninger.
Marshall 2 - Sjokkerende kamp av Marshall. Alt for lite involvert og virker totalt uinteressert. Totalt blottet for selvtillit til å prøve å utfordre på høyresiden. Forferdelig 2.omgang. 
Byrne 5 - Vanskelig å klandre noen som åpenbart har ballferdigheter og har lyst. Men mangler en god makker. Fortsatt litt for mye pasningsfeil, men hevet seg i andre omgang. 
Akpan 3 - Stillestående. Klarer ikke å se hva han skal tilføre midtbanen vår. Bare enkle valg og generelt lite tempo på det meste.
Conway 6 - Man må bare beundre denne mannen. Gjennomført profesjonell type. Gir alt, alltid. Om bare de andre kunne gjøre det samme. Tørr å utfordre og prøver alltid å skape noe. Takk Conway.
Stokes 5 - Sammen med Conway Blackburns beste i dag. Spiller som hengende spiss og klarer som regel å gjøre noe med ballen de få gangene den kommer i nærheten. Totalt uforståelig hvordan Coyle kunne bytte han ut etter 62.min. 
Graham 4 - Scoret målet. Men bortsett fra det så er det fortsatt veldig svakt av Graham. For stillestående og involverer seg for lite. Håpløs oppgave på topp, men forventer mer innsats.

Innbyttere:
Gallagher 4 (for Stokes 62.min) - Noen gode løp og involveringer. Assist til målet. 
Lenihan - For lite spilletid (for Akpan 84.min)
Feeney - For lite spilletid (for Marshall 88.min)

Blackburns beste: Craig Conway

Topp tre spillerbørsen sesongen så langt:

1. Anthony Stokes. Snittpoeng 5,75
2. Craig Conway. Snittpoeng 5,67
3. Gordan Greer. Snittpoeng 5,5