Publisert 9/18/2016 av

Sesongbeste av Rovers mot svak motstand.

Blackburn - Rotherham 4-2
Målscorere: Conway, Emnes, Marshall, Gallagher

Steele 6: For passiv på 0-1 målet, nølet med å komme ut. En fin redning litt senere i første omgang, ellers lite å gjøre. Kan ikke klandres for 4-2 målet.
Lowe 7: Mer med offensivt i dag som har vært savnet tidligere i sesongen. Fikk linket opp med Marshall noen ganger. Det trenger vi.
Greer 6: Svakt på 0-1 målet. Står høyt og misser mannen sin og blir ikke sikret av Hoban. Hang etter på farlig sjanse senere i omgangen også. Er svakheten til Greer at han noen ganger ikke henger helt med.
Hoban 6: Litt ustødig sammen med Greer de få gangene de ble testet av Rotherham. God ellers men det er avgjørende øyeblikk hvor vi ikke kan være sløve.
Williams 6: Greit gjennomført kamp men slår feilpasningen som gjør at Rotherham får spille seg fri på hans side og slå innlegget som gjør 3-2.
Marshall 7: Høyreving i dag i en 4-4-2 formasjon. Klarte ikke å komme rundt backen i førsteomgang. Men spilte på seg selvtillit utover i kampen og scoret et fint mål rett fra avspark i andreomgang. Håper Marshall kan bygge videre på dette.
Evans 7: Sier det igjen. Denne mannen trenger vi! Har en ekstra dimensjon i spillet sitt i forhold til de andre vi har sentralt på midten. Kan takle, kan spille de kort, stikkere og crossere. Assist på 1-1 målet.
Guthrie 6: En av to sentralt på midten i 4-4-2 formasjonen. Litt usynlig i førsteomgang. Kom mer inn i kampen etter pause. Er en ballspiller og skaper trygghet i form av det.
Conway 8: Gi han litt støtte og han vil levere på toppnivå i denne divisjonen! Ute til venstre i dag der han har vært beste denne sesongen. Fantastisk 1-1 scoring. Assist på 2-1 tatt ut av lærerboka med 45 grader pasning ut til Emnes.
Emnes 8: Spilte rett bak Gallagher på topp. Gir oss tempo og bevegelse og komplimenterer Gallagher veldig bra. Kald og rolig 2-1 scoring og en knallhard jobb med en uselvisk assist på 4-2 målet.
Gallagher 8: For en innsats det er på denne gutten. Tilbake på topp etter å ha vært litt mer anonym på venstresiden i de siste kampene. Har ferdigheter til å bli en komplett spiss. God i lufta, god som oppspillspunkt, god nærteknikk og fart nok til å kunne være en trussel. Gjorde alt i denne kampen og fikk målet sitt på overtid.

Innbyttere:
Lenihan - lite spilletid - (For Evans 82.min) - Kom inn rett før målet sammen med Wharton. Oser ikke trygghet.
Wharton - lite spilletid - (for Greer 82.min) - Rett inn til å tapte hodeduellen på 3-2 målet og ble litt shaky med innbytterpuls.
Samuelsen - lite spilletid - (for Conway 92.min) - Inn på overtid. Kun defensiv jobbing.

Blackburns beste: Sam Gallagher