Spillerbørs: Blackburn - Fulham

Publisert 8/28/2016 av

Stopperdebutant imponerte.

Blackburn - Fulham 0-1

Steele 6 - Lite å gjøre, trengte knapt å gjøre noen redninger i kampen. Sjanseløs på målet.
Lowe 5 - Bedre av Lowe. Mer solid defensivt og tryggere i pasningsspillet.
Greer 5 - Danner et solid stopperpar med Hoban. Men gjør feilen som fører til målet på overtid. 
Hoban 7 - Meget imponerende debut av lånespilleren fra Watford. God i lufta og sterk i duellspillet. Samtidig føler jeg han er en mer spillende stopper enn Duffy, slik at vi slipper all lempinga. 
Williams 5 - Absolutt godkjent debut fra Williams også. Startet kampen spesielt bra. Er en type som virker å ha en bra pasningsfot. Grei kontroll på sin side.
Marshall 5 - Anonym førsteomgang. Litt mer med i andreomgang og vandret litt mer for å involvere seg i kampen. God defensivt men er fortsatt en stor skuffelse offensivt. 
Akpan 6 - Den beste av de to sentralt på midten. Spesielt i førsteomgang. Bidro med noen offensive løp og tryggere med ball. 
Guthrie 5 - Mener fortsatt at sentralt på midten er vårt ankerpunkt. Vi har mange mann der men for mye ordinært. Guthrie er en ok pasningsspiller men sliter med å se at han er løsninga vår sentralt. Savner ei bikkje som kan ligge dypt å krige og vinne ball. 
Conway 6 - Ikke like mye involvert som jeg skulle ønske men det har like mye med kampen å gjøre som Conway. Men står alltid på. 
Gallagher 5 - Vinner mye i lufta og jobber hardt. Men var kanskje litt "leggy" etter 120 minutter på tirsdag. 
Graham 6 - Sesongbeste av Graham. Begynner kanskje å finne formen. Endelig så vi han jobbe og jage ballen på topp. Villig til å stikke på løp. Hadde Rovers sine to eneste store sjanser i løpet av kampen. Burde satt den siste der han ble spilt igjennom av Marshall. 

Innbyttere:
Lenihan 5 (For Guthrie 65.min) - Helt ok. Du vet hva du får med Lenihan.
Stokes - Lite spilletid - (for Gallagher 73.min) - Ok innhopp. 
Feeney - Lite spilletid - (for Marshall 82.min) - Merkelig bytte av Coyle. Har stort sett farten å spille på og blir satt inn på høyresiden på slutten mot Fulhams meget raske venstreback. Må ha vært mer effektivt hvis Samuelsen hadde fått prøvd seg.

Blackburns beste: Tommie Hoban

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1: Scott Wharton. Snittpoeng 7,00 (kun to kamper)
2: Craig Conway. Snittpoeng 6,00
3: Anthony Stokes. Snittpoeng 5,80.
4: Gordan Greer. Snittpoeng 5,50
5. Sam Gallagher. Snittpoeng 5,20