Publisert 8/25/2016 av

Fra zero to hero for Duffy.

Blackburn - Crewe 4-3 (etter ekstraomganger)
Målscorere: Akpan, Wharton, Conway og Duffy

Raya 4 - Tabbe på 0-2 målet, noe som minner veldig om når han fikk tillit fra start under Bowyer forrige sesong. Gjør spesielt en god redning senere i kampen, men vi trenger trygghet bakerst. Det har vi heldigvis i Steele.
Lowe 4 - For meg er han ingen høyreback. Finner seg ikke helt til rette og gjør mange pasningsfeil. Assist på målet til Akpan, men for meg er det ingen tvil om at Marshall bør inn på høyrebacken dersom han blir i klubben.
Duffy 7 - Fikk 1´er på BRSCN-børsen i den mye omtalte Cardiff-kampen. Men det skal han ha Duffy, han løfter seg mesterlig i denne kampen selv om det er mot dårlig motstand. Lo selv når han scoret vinnermålet i ekstraomgangene, noe som betyr at han kanskje selv skjønner humoren i det hele.
Wharton 7 - For en følelse det må ha vært å score sitt første Roversmål for gutten som hadde sesongkort på Ewood Park når han var yngre. Nok en solid kamp. Tørr Coyle å sette han ut av laget nå?
Hendrie 5 - Begynner å spille seg i form synes jeg. Ser mer og mer av offensive bidrag. Men fortsatt litt rusten defensivt.
Feeney 4 - Sliter med å få ut potensialet sitt i Roverstrøya. Får vist frem farten sin men sliter med sluttproduktet.
Byrne 4 - For lite involvert i 1.omgang. Begynte å komme litt inn i det før han ble byttet ut tidlig i 2.omgang.
Akpan 6 - Scoret sitt første mål for sesongen på et løp fremover som jeg gjerne skulle sett mer av. Sesongbeste i denne kampen, men savner fortsatt litt mer driv på Akpan.
Conway 6 - Briljerte på høyresiden mot Burton. Flyttet til venstre i denne kampen og kom aldri skikkelig inn i det. Men scoret et fantastisk mål.
Gallagher 6 - Jobber hardt og viser at han har gode kvaliteter.
Stokes 6 - Synes han gjør jobben fint og stort sett aldri gir fra seg ballen når han blir spilt opp. Allikevel ble han tidlig byttet ut i andre omgang.

Innbyttere:
Guthrie 5 (for Byrne 56.min) - Kommer inn med rutine og gjør mye bra. Litt kamprusten, forståelig nok.
Graham 6 (for Stokes 56.min) - Så bedre ut og ble mer involvert. Assist på målet til Conway.
Marshall 6 (for Lowe 70.min) - Synes han ser bedre ut på høyreback. Virker som han har mer selvtillit når han kommer bakfra på banen.

Blackburns beste: Shane Duffy