Publisert 8/22/2016 av

18 år gammel debutant imponerte.

Blackburn - Burton Albion 2-2
Målscorere: Craig Conway og Sam Gallagher

Steele 6 - Er stabil. Kan ikke klandres for noen av målene. Spesielt en god redning i kampen.
Lowe 5 - Bedre av Lowe. Men fortsatt for feigt. Fikk publikum imot seg på noen støttepasninger så tror han har skjønt poenget. Må tørre mer.
Greer 6 - Misset markerkeringen på 1-1 målet. Men ellers stort sett bra av Greer. Tok seg av Wharton hele kampen og dirigerte unggutten.
Wharton 7 - Meget bra debut av gutten som er oppvokst i Blackburn og er supporter selv. Herlig med en venstrefotet stopper. God i lufta og trygg med ball. Tapte duellen på 2-2 målet men ellers en så godt som prikkfri kamp. Moro!
Hendrie 5 - Helt på det jevne av Hendrie.
Conway 7 - Nok en "man of the match" kamp av Conway. Setter fart og utfordrer hver gang. En konstant trussel. Fantastisk mål og assist på corneren som Gallagher stanget inn.
Akpan 6 - Tråkket til i spesielt 1.omgang og var langt mer aggressiv enn mot Cardiff.
Byrne 5 - Ingen stor dag fra Byrne. Kom aldri skikkelig inn i kampen.
Marshall 5 - Satte endelig litt fart på i 1.omgangen men sluttproduktet er fortsatt for dårlig. Mislykkes stort sett hver gang med den siste driblingen eller den forløsende pasningen.
Gallagher 7 - Imponerende kamp av unggutten fra Southampton. God i lufta og slepen nærteknikk. Har også nok fart til å være en trussel. Fantastisk heading på cornermålet.
Graham 5 - Sliter med å sette preg på kampene. Kan fort havne på benken til fordel for Stokes i neste kamp.