Spillerbørs: Blackburn - Brighton

Publisert 12/16/2016 av

Klasseforskjell mellom lagene på Ewood Park.

Blackburn - Brighton 2-3
Målscorer: Gallagher x2

Steele 5: Kan ikke klandres for de to første målene, men det siste er en meget svak retur fra et langskudd fra Brighton som havnet rett i beina på Murray. 
Marshall 5: Sto for et par farlige skudd fra distanse, slik vi liker å se han fra backen. 
Lenihan 5: Godkjent av Lenihan, men det kan umulig være enkelt for han med en ny partner nesten hver uke. Med tanke på at han selv er ny i posisjonen så er han imponerende stabil. Håper å kunne se han og Hoban sammen etterhvert.
Greer 3: Meget svakt av Greer. Kommer ikke tett nok oppi Duffy på 0-1 målet. Henger ikke med og har to klønete taklinger som fører til rødt kort. Det som tidlig i sesongen så ut som en rutinert mann vi kunne få god nytte for, ser nå ut som en aldrende mann som rett og slett ikke holder nivået lengre.
Williams 5: En av de mest stabile på Roverslaget. Spiller svært sjeldent dårlige kamper.
Conway 6: Sto bak det offensive i andre halvdel av førsteomgangen hvor vi klarte å sette et lite trykk på Brighton. Da med ting jeg har savnet fra Conway i det siste. Direkte i spillestilen, setter fart fremover (ikke til siden) og kommer til innleggsposisjon. Vi trenger Conway tilbake i den formen han viste i starten av sesongen. 
Evans 4: Sesongens svakeste av Evans. Virket å være helt ut av det. Misset i avgjørende situasjoner. Uvant fra mannen som ble kåret til månedens spiller av BRSCN i november. 
Lowe 4: Jeg skrøt mye av Lowe når han fikk prøve seg på midtbanen igjen mot Brentford. Sammen med Evans var de sterke bidragsytere til at vi slo både Brentford og Newcastle. Men den energiske Lowe som kom inn på midtbane, som taklet og så løsninger fremover, har nå blitt den reserverte spilleren vi så på høyrebacken som bare ser etter de enkle pasningene og bidrar med null kreativitet. 
Gallagher 6: Startet ute til venstre og var meget anonym i førsteomgang. Bedre når han ble flyttet på topp ut i andreomgang og bidro med to fine mål.
Graham 5: Kunne utlignet etter halvtimen spilt. Positiv når han var involvert i førsteomgang. Anonym andreomgang. 
Emnes 4: Lyktes lite og kom aldri skikkelig inn i kampen.

Innbyttere:
Akpan 4 - (for Evans 56.min) - Når vi har en sentral midtbane som er like kreativ som en død sild, så må gudene vite hvorfor Akpan kommer inn. Nyttesløst. Hva gjør Byrne i klubben hvis han ikke kommer inn i en slik kamp?
Feeney - lite spilletid - (for Emnes 72.min).

Blackburns beste: Sam Gallagher

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Corry Evans. Snittpoeng 6,00.
3. Marvin Emnes. Snittpoeng 5,93.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,91.
5. Derrick Williams. Snittpoeng 5,83.