Spillerbørs: Blackburn - Brentford

Publisert 11/21/2016 av

Meget viktig seier i snøværet på Ewood Park.

Blackburn - Brentford 3-2
Målscorere: Graham x2, selvmål.

Steele 6: Kanskje litt sen ut på 2-2 målet til Brentford. Ellers greit gjennomført av Steele.
Marshall 7: Tilbake på høyreback i denne kampen i det jeg fortsatt mener er hans beste posisjon. Slo feilpasningen som startet angrepet på 0-1 målet men ellers en god kamp og fine kombinasjoner offensivt med Feeney.
Lenihan 6: Den beste av midtstopperne men det virket som et noe ustødig par. Glapp mellom han og Mulgrew på 0-1 målet. Mulgrew rykket ut og Lenihan hang igjen som gjorde at Hogan kunne springe rett igjennom. 
Mulgrew 4: Fryktelig svak førsteomgang. Kom seg i andreomgang men dette var tynn suppe som stopper. Hans fjerde posisjon etter han kom til klubben. 
Williams 7: Deilig å se Williams tilbake. Har blitt en veldig viktig spiller for oss. Blir bare tryggere og tryggere offensivt og er en trussel når han kommer fremover. Slo innlegget til Graham på 1-1, og hadde kombinasjonen sammen med Evans når han skaffet straffen.
Feeney 7: Hans beste kamp i Roverstrøya denne sesongen. Ga han selvtillit å få spille fra start og bidro med fart og noen fine innlegg fra kant. Håper han kan bygge videre på dette.
Lowe 7: Veldig interessant å se han tilbake sentralt på midtbanen. Virket å være utrolig tent på å vise seg frem der og ga full pinne fra start og dominerte midtbanen sammen med Evans. Energisk, dekket mye rom, brøt spillet og hadde tempo på pasningsspillet. 
Evans 7: Skaffet straffen som førte til 2-1 etter fantastisk kombinasjon med Williams. Meget god sammen med Lowe. Kan det være paret sentralt som gir oss balansen i 4-4-2? 
Conway 6: Mye involvert i denne kampen. Både på godt og vondt. Nære å pådra seg sitt andre gule kort. Hadde flere muligheter på mål men uvanlig svake avslutninger. 
Graham 7: Virket å være veldig på i denne kampen noe vi liker å se etter en svak sesong så langt. Satte returen på 1-1 målet og var sikker på straffen som førte til 2-1. 
Gallagher 6: Jobber utrettelig som vanlig. Men ikke voldsomt mye involvert. Møtte sterke stoppere igjen som gjør at han sliter litt mer. Men gjør en fantastisk jobb på 3-2 målet hvor han kommer rundt på kant og legger inn foran mål som fører til selvmålet. 

Innbyttere:
Nyambe - lite spilletid - (for Graham 77.min) - Moro å se Nyambe men et noe merkelig bytte. Inn på høyreback og Marshall flyttet opp på topp bak Gallagher. Flere andre alternativer på benken uten å måtte rokkere på et allerede ustødig forsvar.
Bennett - lite spilletid - (for Evans 86.min) - Inn bak Gallagher og Marshall ned sentralt sammen med Lowe. Merkelig at man gjør så mange rokkeringer når man bytter sent i kampen og vi ble presset av Brentford.

Blackburns beste: Danny Graham

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,18.
3. Corry Evans. Snittpoeng 6,17.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,94.
5. Derrick Williams. Snittpoeng 5,91.