Spillerbørs: Barnsley v Blackburn

Publisert 1/1/2017 av Erlend Pettersen

Begredelig innsats av Rovers-mannskapet på boxing day.

Her er spillerbørsen noe forsinket grunnet julehøytiden. Denne gangen med en vikar. Kenneth er tilbake til Huddersfield kampen.

Barnsley v Blackburn Rovers 2-0

Målscorere: Winnall og Watkins

Jason Steele 5: Kan ikke lastet på målene. Synes synd på han med de svake prestasjonene defensivt.

Wes Brown 3: Mistet markeringen på 1-0 scoringen. Rusten, men holdt på å score. Byttet tidlig ut.

Darragh Lenihan 3: Hoderystende takling som endte i rødt. Ble fyrt opp. Må lære seg å holde roen.

Ryan Nyambe 5:
Ung og lovende. Kanskje større potensiale som midtstopper? Positiv kamp.

Charlie Mulgrew 4: Startet på midtbanen, ble flyttet ned når Evans kom inn. Brukbar.

Craig Conway 3: Svak kamp. Knapt synlig i førsteomgangen. Ble byttet ut.

Hope Akpan 2:
Fryktelig kamp. Kan verken dempe eller sende pasning.

Derrick Williams 3: Svak kamp. Holdt på å gi bort ett mål. Gikk lei.

Sam Gallagher 4:
Synes synd på spilleren. Lite hjelp, men må bli skarpere foran mål. Skulle ha scoret på slutten av andre omgang.

Danny Graham 4:  Virket umotivert, ikke rart at han ventet på å bli pappa i romjulen. Farlig når han får muligheten.

Marvin Emnes 6: Blackburns bestemann. Ivrig, og ballsøkende. Men må bli farligere foran mål. Skuddtrening anbefales.

Innbyttere:

Corry Evans for Brown 62.minutt: Skapte mer ro på midten. Skaden han har hemmer nok mer enn han vil innrømme. Viktig spiller på midten. 5

Liam Feeney inn for Conway 71. minutt. Liten spilletid for å få terningkast. Bedre enn Conway. Ville mye, men så synd at laget ikke ville.