Spillerbørs: Aston Villa - Blackburn

Publisert 11/7/2016 av

En klønte felling fra Gordan Greer endret kampen totalt.

Aston Villa - Blackburn 2-1
Målscorer: Sam Gallagher

Steele 5: Grei kontroll frem til straffen. Den tok han nesten. Kanskje litt for treg til å komme ut på 2-1 målet.
Lowe 4: Løpt fra på 2-1 målet. Hadde et tilfelle i førsteomgang også hvor Villa kom rundt på hans side. En typisk Lowe-kamp der man aldri helt føler han har kontroll.
Greer 3: Det svakeste jeg har sett av Greer i Roverstrøya. Utrolig klønete på straffen. Burde vise mer av sin rutine i en slik situasjon. Slet med markeringene og duellene i hele kampen.
Lenihan 5: Fremstår som den rutinerte av stoppersparet, selv om han er den yngste. Gjør noen slurvfeil når Villa presser på etter utligningen, men får godkjent i denne kampen. 
Mulgrew 5: Assist på målet til Gallagher. Vakker innlegg. Klarer seg bra men for meg er han alt for treig til å spille back. Vil slite enormt hvis han møter en rask ving. Men har mye rutine som redder han. 
Marshall 4: Svak kamp av Marshall. Mange spillere som er anonym i kamper, men allikevel er involvert når det skapes farligheter offensivt. Marshall har de kvalitetene, men viser de alt for sjeldent. 
Evans 6: Vår beste på midten, nok en gang. Virker kvikk og var avgjørende for at vi hadde grei kontroll på kampen i førsteomgang. 
Guthrie 4: Kom aldri skikkelig inn i kampen og slet utrolig når Villa kjørte kampen etter 1-1. Har vist tidligere at han sliter med tempoet når vi blir overkjørt og avstandene blir store. 
Conway 5: Jobber hardt og skaffet oss et par farlige frispark i førsteomgang. Uforståelig at det er han som ble byttet ut isteden for en meget svak Marshall.
Gallagher 7: Fantastisk kamp av Gallagher. Er virkelig i slaget om dagen. Baker i Villa-forsvaret slet voldsomt mot han, spesielt i førsteomgang. Headingen på 0-1 målet er klasse. 
Emnes 5: Lyktes ikke allverden den tiden han var på banen. Gikk rundt å kjente på hamstringen i 5-10 minutter før han til slutt fikk det skikkelig og måtte gå ut. Utrolig klønete å ikke gå av med engang. 

Innbyttere:
Graham 4 - (for Emnes 31.min) - Klarte aldri å sette preg på kampen. Ble mye løpende imellom. 
Feeney 4 - (for Conway 66.min) - Feeney kommer inn og motstanderen scorer som vanlig. Uforståelig at han fortsatt får sjansen fremfor f.eks Samuelsen. 
Akpan - lite spilletid - (for Guthrie 78.min) - For men nok et meningsløst bytte. Har ingenting å bidra med når vi ligger under. 

Blackburns beste: Sam Gallagher:

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:


1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,18.
3. Corry Evans. Snittpoeng 6,09.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,94
5. Derrick Williams. Snittpoeng 5,80
5. Anthony Stokes. Snittpoeng 5,80