Sjokkert over ryktene om sparking av Bowyer

Publisert 8/24/2015 av Øystein Thorsen

Sjefen og spillerne, i likhet med Direktør Shaw, forsto ingenting av rapporteringen i engelsk presse.

Det var etter endt flytur fra Brighton at nyheten nådde Bowyer og øvrige som hadde tatt turen sørover.
Lancashire Telegraph skriver at Venkys ble kontaktet for å få klarhet i saken.

Svaret fra India var, som kjent, at Bowyer fortsatt er sjef, og til tross for at man vanligvis holder seg for god til å kommentere spekulasjoner ble en dementering publisert.
I dag har Bowyer ledet treningen på Brockhall som vanlig.

Fokus nå er Bolton på fredag, et oppgjør som nå viser seg å være et bunnoppgjør, for naboklubbene ligger for øyeblikket på nedrykksplass. 
- Jeg er fornøyd sett utifra hvordan vi spiller og antall sjanser vi skapte, sa G-Bow etter Brighton-kampen. Vi ser fram til ei uke hvor vi kan få gjort en masse jobb før kampen mot Bolton, legger han til.

Til den offisielle nettsiden sier Fode Koita at de burde fått et annet resultat mot Brighton, for de skapte mange sjanser.
- Vi hadde ikke flaksen på vår side, forklarer Koita. Jeg er lei for resultatet, men håper vi får den første hjemmeseieren (mot Bolton), legger franskmannen til.

Koita er en av mange spillere som sluttet seg til laget mot slutten av forsesongen. 
Det er naturlig at det tar litt tid å få mange nye spillere samkjørte.
Dette er derimot en forklaring som det later til at mange Rovers-fans ikke godtar, for blant annet på twitter har mange krevd en erstatter til Bowyer. 
- Vi trenger tid - men ikke mye tid - til å bli kjent med hverandres talent, sier Koita. Får vi en seier vil selvtilliten øke og potensialet i laget lettere komme ut, tror Koita.

Hvis man absolutt vil kan man selvsagt finne saker å kritisere Bowyer for, men ser man på forutsetningene han jobber utifra er det langt fra sikkert at en annen sjef hadde hatt andre resultater. G-Bow har i hele sin tid stort sett fått støtte seg til unggutter, innleide spillere og folk som kommer gratis. Resultatet er 8. og 9. plass i Championship, samtidig som flere av spillerne han har hentet inn har blomstret.
I en klubb med en mere vanlig driftssituasjon kunne Bowyer godt blitt byttet ut for sine vekslende resultet, men dessverre er tilstanden på Ewood fortsatt ikke normalisert, så kanskje sjefen fortjener support en stund til.