Ryktebørsen

Publisert 1/19/2017 av Erlend Pettersen

Flere interessante rykter dukket opp i løpet av dagen.

Januar er en heftig måned for ryktebørsen når overgangsvinduet er åpent en liten måned. For Rovers sin del så begynner det å røre på seg når det gjelder en overgang til Ben Marshall. Som tidligere nevnt her på BRSCN.no så er tidligere Blackburn boss Paul Lambert ivrig etter å få signert Marshall- om prisen er rett. Skal vi tro dagens rykter så har Swansea hengt seg på i kampen om signaturen, og her ryktes det at de lokker med Marvin Emnes som en del av avtalen.


Marshall på vei ut?


Blackburn-manager Owen Coyle bekreftet i dag at Ben Marshall ikke spiller helgens dyst hjemme mot Birmingham. Begrunnelsen er at han vil stille med kun spillere som er topp motiverte for å spille for klubben. Vingen gikk ut i media å kritiserte måten eierne, Venkys driver klubben på og at alle protestene ikke hjalp spillerne til å prestere på banen. Fra en fan sin side så er det befriende å høre det alle supporterne mener og føler angående våre indiske eiere.

Men dagens mest spenstige rykte er at eieren av NFL laget Houston Texans, Bob McNair funderer på å legge inn bud på Blackburn.
McNair har prøvd å kjøpt Championship klubbene Birmingham og Reading uten å lykkes, så sannheten er at han har sett mot oppkjøp av en klubb i Championship.

Om dette rykter har noe sannhet så ønsker vi han og sine partnere lykke til med det å ikke minst få kontakt med Venkys, i første omgang. Det kan fort bli vanskelig når man ser kommunikasjonen de har hatt med klubben etter oppkjøpet.

Men sjelden røyk ut ild? Vi håper på det beste.