Rovers-spillere jaktes

Publisert 7/23/2017 av Erlend Pettersen

Ryktene rundt vĂ¥re beste menn er i gang. (OPPDATERT)

Etter at Mowbray signerte sin syvende spiller i går, er det mulige avganger det skal handle om i dag.

Sunderland har lagt inn bud på Jason Steele på rundt £500.000 pund, men Rovers krever litt mer for at salget skal gå i boks. Steele mistet keeper plassen til David Raya på slutten av forrige sesong etter en del dårlige kamper og er havnet på benken også foran denne sesongen.

Sheffield Wednesday skal ha fått nei på et bud på £1m pund for Charlie Mulgrew, men det er ventet at de kommer tilbake med et nytt bud på rundt £1.5m pund. Det skal mye til for at vi klarer å beholde Skottland sin landslagsmann med League One spill.

Vi tar også med at Jason Lowe er ønsket av Bolton og Nottingham etter å forlatt Blackburn ved kontrakts slutt 30.juni. Lowe var på prøvespill til WBA uten å få kontrakt tidligere i sommer.

Oppdatering:
Elliott Bennett er på radaren til QPR, og blant annet HITC Sport melder at manager Holloway har fått avslag fra Ewood. Kilder med innsyn i Blackburns korridorer forstår det som at det er relativt stor forskjell mellom klubbene angående hva Bennett er verdt.
Bennett later til å være en sentral spiller i Mowbrays opplegg, så man kommer nok til å anstrenge seg for å beholde 28-åringen.