Preview: Bradford - Blackburn

Publisert 8/18/2017 av Øystein Thorsen

Meget hjemmesterkt topplag møter poengløse Rovers.

Etter en skuffende start på sesongen stålsetter vi oss for en tøff bortekamp mot Bradford City. Mowbray har ikke klart å mane gutta til strid så langt, noe som har resultert i svært slett innsats. Selv om Blackburn skulle våkne fra dvalen blir helgens kamp allikevel meget vanskelig da Bradford - i følge Lancashire Telegraph - ikke har tapt hjemme siden mars 2016.

Bradford-sjef McCall kan få tilbake angriper Wyke og forsvarer Chicksen etter skader, men det er ikke sikkert de starter allerede til helgen.
Kaptein Vincelot er derimot definitivt ute da han soner en suspensjon.

For Blackburns del er Lenihan fortsatt ute etter å ha blitt skadet i første seriekamp. Wharton, som skadet seg i preseason, nærmer seg troppen mens Conway endelig ser ut til å være tilbake.
I tillegg kan vi få se debut av Marcus Antonsson melder Sky

Til Lancashire Telegraph sier Antonsson at han er klar til dyst.
- Jeg har vært et år i England og føler at jeg har tilpasset meg spillet her, sier 26-åringen. Det er mer intenst her sammenlignet med Sverige, så det tar litt tid å vende seg til det.
En annen som også er klar for å bidra er Ben Gladwin. Som flere andre av spillerne fikk Gladwin seriestarten sabotert av en skade, og han var dermed ikke tilgjengelig før cup-kampen mot Coventry. Men både der og mot Doncaster kom midtbanespilleren inn fra benken. 
- Jeg føler at jeg har vist litt av hva jeg går for, sier 25-åringen til Lancashire Telegraph.

Bradford har full pott etter to runder og ligger med det i toppen av tabellen. Kun målforskjellen er en trøst for Rovers-fansen, da Bradford bare har 3-1 sammenlagt i målprotokollen. De begynte sesongen med 2-1 hjemme mot Blackpool og 1-0 borte mot Gillingham. 
Muligens ikke imponerende resultater, men selvsagt mye bedre enn hva Mowbray har levert så langt så fokuset må ligge på Blackburn, ikke hva Bradford har eller ikke har gjort.

Til Lancashire Telegraph tar Mowbray opp nettopp dette, at gutta må skjerpe seg.
- Jeg tror nesten at det har vært en "vi har gode spillere her så vi vinner uansett"-mentalitet i laget. Men sånn kan man aldri tenke uansett hvilke nivå du er på i fotball, sier Mowbray.
- Vi har sagt til spillerne fra dag én at vi må utfordre, kjempe og gi alt. Også håper vi at vi i tillegg til det har mer talent enn de andre lagene

Rovers-skuta må snus så fort som mulig. Om gutta bretter opp armene og tar sin første seier allerede mot hjemmesterke Bradford gjenstår å se. 
Alle rekorder er til for å slås, så hvorfor ikke sette en stopper for Bradfords rekke av hjemmeseiere?

Kampstart er som vanlig 16:00, lørdag.

UP THE ROVERS!