Pressemelding fra Blackburn Rovers Supporters’ Club Norway

Publisert 12/21/2011 av

Gi oss fotballklubben vår tilbake!

Vi i Blackburn Rovers Supporters' Club Norway (BRSCN) vil med dette få uttrykke vår langvarige og sterke misnøye med det faktum av Blackburn Rovers’ eiere ikke har tatt affære til fotballklubbens åpenbare beste og dermed foretatt en sparking av nåværende manager Steve Kean. Dette til tross for utvilsomme protester om den nåværende ledelsen blant majoriteten av klubbens supportere. Vi har dyp respekt for at også lokalavisa Lancashire Evening Telegraph viet sin forside til budskapet igår, og ønsker med dette å meddele vår enighet.

Managerens resultater er de klart svakeste fra en Blackburn-manager i nyere tid, og tidligere managere har blitt sparket til tross for et betydelig bedre poengsnitt enn det Kean har prestert i sin tid. Vi vil også uttrykke at tidspunktet for en sparking må være riktig nå, at det må være ideelt å kunne starte 2012 med nye impulser.

Blackburn Rovers FC har som medgrunnlegger av ligasystemet i England alltid vært en god familieklubb. Derfor var det en horribel opplevelse å se den fiendtlige atmosfæren som regjerte på Ewood Park igår mot Bolton Wanderers. Dette er ikke hva BRFC står for! Men noen ganger må det bli verre før det kan bli bedre!

Det er ikke sikkert at Steve Kean er det største hodet på monsteret, det er mulig at det er klubbens eiere som er det virkelige problemet. Uansett må klubben få en ny frisk om vi skal ha en sjanse overhodet til å også være en del av Premier League neste sesong. Det trengs en erfaren manager med en sterk personlighet som tør og kan bygge en ny infrastruktur innad på Ewood Park med utgangspunkt i seg selv. Og da må eierne vise at de tør - og faktisk forstår realiteten godt nok - til å ta den avgjørelsen. Skjer det ikke noe nå, må kritikken i enda større grad rettes mot dem.

På vegne av vår stolte supporterklubb,

Morten S. Helgerud
Styremedlem BRSCN