Pre-season er i gang - uten Spurr

Publisert 6/27/2016 av Øystein Thorsen

Venstrebacken takket nei til ny kontrakt.

Blackburns offisielle nettside melder i dag at Coyle har truffet en samlet tropp på Brockhall for første gang.
Med andre ord er troppen tilbake i trening, og pre-season er med det i gang.

Viss spenning knytter det seg til at meritterte Wes Brown var på plass mens laget gjennomførte en rekke fysiske tester. 
- Det er viktig at vi fastslår deres fysiske form så raskt som mulig - før fotballene deles ut, sier Coyle til Lancashire Telegraph.
Men en som ikke blir å se i neste sesong er Tommy Spurr.

Coyle viste relativt tidlig interesse for å beholde Spurr - som den eneste av åtte som klubben ved sesongslutt hadde gitt fritt leide til å forlate Ewood.
Spurr fikk et kontraktforslag, men valget falt istedet på Preston North End.
- Dette har vært på gang siden slutten av sesongen, men det har gått sakte i og med at folk ikke har vært på plass til å gjennomføre overgangen, sier Spurr til Lancashire Evening Post.

Tilbake til sesongoppkjøringen sier Coyle at ingenting kan byttes ut mot hardt arbeid. 
- Du kan ha alt talent i verden, men er du ikke fysisk og mentalt klar spiller det ingen rolle. Det viktige nå er å få gutta fysisk klare, og gi dem den nødvendige mentaliteten. Det vil gi dem en platform som talentet kan stå på.

Spurrs avgang er et lite tilbakeslag i jobben med å bygge en komplett tropp. På den positive siden kunne Coyle fortelle at øvrige stilte opp med stor entusiasme og herlig innstilling. 
- Det har vært en meget god dag, som har gitt oss muligheten å forstå hvordan vi skal gå videre som gruppe, avslutter Coyle.