Ny Rovers-seier

Publisert 9/25/2016 av

Nå har Owen Coyle troa på spissene sine

Blackburn snudde kampen og vant 2-1 borte mot Derby lørdag. Marvin Emnes utliknet hjemmelagets ledelse med sitt tredje mål på tre kamper, før han sendte pasningen til Danny Graham som avgjorde for Rovers.

Med seieren mot Derby klatret Blackburn for første gang over nedrykksstreken denne sesongen. Nå ligger laget på 20. plass med åtte poeng på ni kamper.

Når man tenker på at Sam Gallagher og Anthony Stokes også har skåret tre mål hver hittil i sesongen, er det liten tvil om angrepsspillerne totalt sett har kommet godt i gang.

Etter kampen roste manager Owen Coyle spissene sine opp i skyene, og han var overbevist om at Blackburn endelig har fått en spisstyrke som er i stand til å skåre mål og vinne kamper for klubben.

-Det er derfor vi har hentet alle disse spillerne til klubben. Jeg var overbevist om at de kunne skåre mål og vinne kamper for oss, sa Coyle til Radio Rovers.

-Da jeg kom til klubben var det ingen spisser her, og disse spillerne har vi klart å hente inn uten å sprenge banken. Vi har jobba hardt for å få det til, for det er et trangt budsjett her.

-Men jeg mener at vi har fått inn noen virkelig attraktive angrepsspillere nå.

-Målet til Danny [Graham] er utrolig viktig for han. Plutselig har Gallagher og Emnes havnet foran han i køen med godt spill i det siste. Så det er godt å ha Danny Graham tilbake i kampform. Det er slik vi så han nå, som fansen har lært seg å like han.


Graham og Ben Marshall jubler for førstnevntes seiersmål

-Så jeg må virkelig si meg fornøyd med den konkurransen vi har på topp på. Anthony Stokes sto over denne kampen for at han skulle få mer trening på baken. Han blir også et alternativ i kampene som kommer, og han har allerede skåret mål for klubben. Nå handler det bare å få han i kampform igjen etter en småskade.

-Jeg mener at vi er i stand til å bygge et slagkraftig lag som skal kunne bite fra seg i Championship.

En annen som ble trukket fram i intervjuet etter kampen var keeperen Jason Steele. Han hadde matchvinnerredninger på forsøk både fra Jacob Butterfield og Matej Vydra.

-Jeg er stolt og lettet på vegne av Steele, sa Coyle med ros til sisteskansen.

-Vi har to veldig gode keepere i Jason Steele og David Raya. De jobber begge to hver dag med å utvikle seg, og samarbeider godt med keepertrener Phil Hughes.

-Steele har allerede vist at han kan trekke fram det lille ekstra, slik han gjorde i ved flere anledninger i dag.

-Han var veldig god, så selv om jeg ikke liker å trekke fram enkeltspillere, må jeg rose både keeperen og spissene i dag.

-Det er utrolig godt å kunne gi dette til fansen også. Det fortjener de virkelig. Hele laget fungerte godt i dag, vi jobbet for hverandre og det er godt å sitte igjen med tre poeng,
avsluttet Coyle.

Rovers skal i aksjon igjen allerede på tirsdag. Da kommer Sheffield Wednesday på besøk til Ewood Park. Forhåpentligvis kan de blåhvite kjempe om nye tre poeng mot laget som for øyeblikket ligger på ellevte plass.