Notiser

Publisert 12/16/2014 av Erlend Pettersen

Blackburn har solgt ut til boxing day.

Julen nærmer seg med stormskritt og til helgen spilles den siste kampen før høytiden ringes inn. Lørdag kommer Charlton Athletic på besøk til Blackburn, og Ewood Park. Hjemmelaget må begynne å vinne etter to strake tap, noe som ikke er sikkert mot Charlton et lag som vi enten slår eller taper i mot.

England sin 16. mai kamp er boxing day. I Norge skriver vi andre juledag når vi tar den korte turen til Bolton for ett durabelig lokaloppgjør der vi har noe å revansjere etter å blitt knust hele 4-0 i fjor. Blackburn bekreftet før helgen at klubben hadde solgt ut bort-seksjonen, noe som innebærer at 4265 Rovers fans tar turen til Macron Stadium.

Julens hjemmekamp mot Middlesbrough spilles 28. desember der bortelaget tar med seg rekordstore 6937 bortefans til Ewood Park. Det innebærer at hele Darwen End blir fylt med optimistiske Boro fans. 6937 tilskuere vil bli rekord i Championship for et bortelag denne sesongen. Nåværende har Leeds fansen når de møtte oss i slutten av november med sine 6800.