Nord-Irland ned på bakken igjen

Publisert 11/17/2014 av

Tap for Evans, seier for Hanley

Nok en gang var det varierende hell for Rovers' landslagsspillere. Mens Corry Evans og Nord-Irland tapte 2-0 mot Romania fredag, ble det seier for Grant Hanleys Skottland mot Irland.

Fram til fredagens kamp var Nord-Irland ubeseiret. I toppoppgjøret i Bucuresti ble gutta fra den grønne øya imidlertid for små. Nå er det Romania som sitter i førersetet i gruppa. Evans spilte fra start, men ble byttet ut like før tomålsskårer Paul Papp satte inn 2-0 til hjemmelaget.

Etter kampen var det en skuffet midtbanespiller som uttalte seg:

-Alle var skuffet i garderoben etter kampen. Vi ga alt, men det var bare ikke nok mot det beste laget i gruppa.

-Det er utrolig bittert å komme hjem uten et resultat, når vi la ned en så bra innsats. Det er vi skuffet over, men sånn er fotballen,
blir Evans sitert på i Lancashire Telegraph.

Langt heldigere var Hanley og Skottland. Gordon Strachans menn vant nemlig naboduellen mot Irland, etter en skåring av Wigans Shaun Maloney. Hanley spilte hele kampen, og pådro seg et gult kort.

Med denne seieren har Skottland sju poeng på fire kamper, og ligger foreløpig på en tredje plass. Polen leder gruppa foran Tyskland.


Hanley jubler for tre viktige poeng.

Tirsdag tar skottene imot storebror England på Celtic Park. Denne gangen er det ingen poeng å spille om.

Det blir det derimot førstkommende lørdag, når Blackburn ønsker Leeds United velkommen til Ewood Park. Forhåpentligvis bidrar både Evans og Hanley til tre viktige poeng i den kampen.