Nedtur på Carrow Road

Publisert 8/20/2014 av Øystein Thorsen

Tapet måtte komme, etter 14 strake ubeseirede seriekamper.

Til tross for at laget ikke så overbevisende ut i Premier League var de fleste enige i at Norwich er, og kommer til å bli, en tøff motstander i Championship.
De var i alle fall gode nok til å slå Bowyers utvalgte 3-1 på Carrow Road.

Men det så lovende ut fra start. 43 sekunder tok det for gjestende Rovers å sette ballen i mål. Olsson slo en ball mot Gestede som leverte videre til Cairneys venstre fot. Yada-yada-yada, 1-0 til oss.

Det kunne ha blitt 2-0 ikke så lenge etter. Eller straffe kunne det i alle fall ha blitt da en hands-situasjon oppsto i Norwich straffeområde. Dommeren lot det derimot passere og på Twitter og forum begynte man å diskutere antall straffesituasjoner vi har fått for og i mot.
Mulig at alle lag opplever at det ikke dømmes i sin favør, men følelsen er sterk at vi skiller oss ut i en slik statistikk.

I så fall blir ikke statistikken bedre av hvordan kampen utviklet seg. Norwich kom til sjanser og da Lowe fikk en ball på armen var ikke dommeren lenger i tvil. Det ble straffe til vertene som Blackburn-dödare Lewis Grabban fikk ekspedere. 
Robbo reddet første forsøk, men kunne ikke hindre returen som den tidligere Bournemouth-mannen satte inn til 1-1.

Grabban, som er ansvarlig for Blackburns forrige serietap, var farlig kampen i gjennom. Flere ganger var han nære å overliste Robbo. Men til tross for Norwich sine mange forsøk holdt forsvaret stand, helt til Johnson fikk til en suser i det 85. minuttet. Gjestene - som ikke hadde produsert nevneverdig med sjanser - innså da at det skulle bli vanskelig å svare.
Og til slutt satte Grabban spikeren i kista med sitt andre for dagen.

Dermed er fasit en seier, en uavgjort og et tap etter tre kamper. Nøyaktig hva det sier om Blackburn etter en relativt tøff seriestart i form av to Premier League-lag er vanskelig å si.
Til helgen er det en ny nøtt, da i form av Bournemouth som i kveld banket Huddersfield 4-0 borte.