Mulgrew tilbake på landslaget

Publisert 3/21/2017 av Øystein Thorsen

Skotten sier han har blitt bedre etter at han forlot Celtic.

Charlie Mulgrew er en av sommerens signeringer som har markert seg.
Ikke minst etter å ha (omtrent) egenhendig slått Newcastle to ganger har den allsidige skotten skapt seg et navn på Ewood.
Dessverre har han slitt med noen skader, men nå er han både så god og frisk at han er tilbake på landslaget - for første gang siden han ankom Blackburn. 

Da han forlot Celtic var det derimot mange som lurte på hva han drev med.
- Jeg ville oppleve noe nytt, og jeg tenkte dette kunne være min siste sjanse til å få prøve meg i England, sier Mulgrew til Lancashire Telegraph.
Videre forteller 31-åringen at han trives svært godt i Blackburn, selv om det har vært en kamp for å skaffe poeng.
- Jeg angrer ikke et øyeblikk og nyter utfordringen. Den siste tiden har vi begynt å plukke flere poeng til og med
.

En annen som registrerer at det høstes poeng er Elliott Bennett, men til tross for at laget har tatt store steg i rett retning under Mowbrays ledelse, er Bennett overfor Lancashire Telegraph klar på at det burde blitt langt bedre betalt de siste kampene. 
- Vi skulle hatt sju av de siste ni, sier kantspilleren, og henviser til at det kun har blitt tre poeng for de siste 2-2-kampene.
- Det er greit å dominere kamper, men når vi slipper inn mål som vi gjorde på overtid mot Preston knyter det seg i magen.
Bennett avslører at det andre målet mot Preston var en sekvens de hadde trent på. Nå er det landslagspause noe som gir flere av spillerne mulighet til å fokusere hundre prosent på å terpe på Mowbrays strategi.

For Mulgrew blir det dermed ikke pause, men han klager ikke. 
- Jeg føler at jeg har blitt bedre av å spille her, og med et hektisk kampprogram har jeg også blitt i bedre form, sier Mulgrew til lokalavisa.
- Jeg er klar for uka som kommer
 
Skottland har for øvrig først en treningskamp mot Kanada før det blir kvalik-alvor mot Slovenia på søndag.