Mulgrew spilte hele kampen

Publisert 6/11/2017 av Erlend Pettersen

Charlie Mulgrew var eneste Rovers-spiller som har spilt landskamper denne helgen.

Som vi skrev tidligere denne uken så var Mulgrew spent foran oppgjøret mot England på Hampden Park i Skottland. Kampen første mål om i det 70. minutt når gjestene tok ledelsen, før de siste 6 minuttene av kampen ble dramatiske.

Leigh Griffiths sendte to raske frispark bak Joe Hart i England målet, og nå så skottene fram til å ha skryterettighetene for en stund, men Harry Kane reddet 2-2 i siste sekund av overtiden.

Blackburn-spiller Mulgrew spilte hele kampen for hjemmelaget, og det er ventet at han forlater Ewood Park for en Championship klubb i sommer.

Skottland må vinne de fire siste kampene om de skal ha noe mulighet for spill i VM neste år.