Mowbray til India - OPPDATERT

Publisert 5/20/2017 av Øystein Thorsen

Flyr i følge rapporter søndag.

BRSCN erfarer, via BBC-jounalist Andy Bayes på twitter, at Tony Mowbray i morgen søndag flyr til Pune for å snakke med Venky's om veien videre. Selv om vi kun skriver 20. mai er det høy tid for et møte.
OK, det er lenge til neste sesong, men klubben har nettopp rykket ned til League One, så et møte om situasjonen er ikke et øyeblikk for tidlig

Utifra hva undertegnede har fått med seg er dette første gangen Mowbray treffer Venky's. I følge Andy Bayes tweet sa Mowbray at han håper på et positivt møte. Eierne skrev i sin offisielle uttalelse etter nedrykket at de vil gi Mowbray full støtte. 
Hva det betyr, helt nøyaktig, får vi antageligvis vite om noen få dager. Midlertidig våger vi ikke å ha for høye forventninger

Oppdatering: 
Lancashire Telegraph bekrefter at Mowbray flyr til India, i dag søndag.  Som nevnt er det første gangen han treffer eierne etter at han fikk jobben. Lokalavisa skriver at det er forsikringer fra Venky's som gjelder - for at han skal kunne bestemme seg for om han skal fortsette eller ikke.
Mowbray har 12 måneder igjen av kontrakten, men Lancashire Telegraph hevder at han i tillegg er ute etter å få ny kontrakt

Utover diskusjoner om diverse budsjett ønsker Mowbray i følge lokalavisa å diskutere trenerapparat. Etter at han ankom klubben har han kun jobbet med David Dunn og David Lowe, som jo allerede var i klubben, og hovedtreneren ser nok rom for utvikling på dette området. 

Det er skjebnesvangert møte, uten tvil. Som vi husker var det et tilsvarende møte for cirka et år siden. Det resulterte i at Lambert tok sakene sine og dro. Ikke før pre-season var så godt som i gang var en ny manager på plass - og han hette Owen Coyle. 
Hvis Venky's gjør den samme tabben igjen kan vi fort havne i en situasjon der opprykk er en saga blott. Gi Mowbray den støtten som er utlovt!