Mowbray fortsetter

Publisert 5/23/2017 av Øystein Thorsen

Møtet med Venky's var positivt.

På Blackburn Rovers offisielle nettsted og i Lancashire Telegraph meldes det i dag at Mowbrays møte med Venky's var av det positivie slaget. Etter å ha fått forsikringer fra de indiske eierne har hovedtreneren sagt at han (minst) kommer til å fullføre kontrakten som varer ut neste sesong. 

Til tross for god poengfangst på sine 15 kamper kunne ikke Mowbray rette opp skaden som Owen Coyle hadde påført, og det ble som kjent nedrykk til League One. Med den fasiten på hånd var det ikke sikkert at Mowbray ville eller skulle få fortsette, men etter noen dager kom eierne på banen og sa de ville støtte engelskmannen i hans videre arbeid i klubben.
Dessverre er slike lovnader ingenting man kan stole på når det gjelder Venky's.

Dermed var det knyttet stort interesse til møtet som nå omsider har blitt avholdt i India.
- Jeg er veldig fornøyd med diskusjonene vi har hatt, sier Mowbray til klubbens nettside.
- Jeg har møtt eierne, jeg har møtt de jeg jobber for, og er nå klar for veien videre, legger han til.
Helt konkret hva de har kommet fram til avsløres ikke i denne omgangen, men tydeligvis har de satt opp en bærekraftig plan.
- Eierne var positive til planene mine og de forpliktet seg til å støtte dem økonomisk.

Mowbray ser ut som en kapabel kar som kan få klubben tilbake til Championship. Forutsatt at Venky's virkelig forstår hva som kreves - og at de faktisk stiller opp for ham - kan vi med forsiktige steg gå League One i møte med en viss optimisme.