Middlesbrough ble for sterke

Publisert 9/16/2014 av Erlend Pettersen

U21 guttene måtte ta til takke med sesongens første tap i U21 Barclays Premier League.

Eric Kinder sitt variable mannskap måtte ta til takke med sesongens første tap på bortebane mot Middlesbrough i går kveld. Hjemmelaget startet best med å skape fire sjanser på de første 8 minuttene. Rovers siste skanse måtte ut i full strekk tidlig i omgangen. På påfølgende hjørnespark reddet Jack Doyle på streken.

Boro fortsatte stormløpet mot den unge spanjolen i Rovers målet, men måtte kapitulere etter 18 minutter når Boros Bradley Fewster førte hjemmelaget i en fortjent ledelse.

Hjemmelaget doblet ledelsen i det 42 minutt, etter at et innlegg kom inn i boksen som Raya skulle ha hatt kontroll på. Dessverre så ble det en tabbe som førte til at Fewster ble 2 målscorer etter at Jonathan Burn traff treverket etter Rovers keeperen sin tabbe.

Travel kveld for David Raya.

Andre omgang startet bedre for de blåhvite. Eric Kinder må ha sagt noen smarte gloser i pausen, for det unge mannskapet gikk ut som et helt nytt lag.

Rovers skapte flere gode sjanser til å redusere, men når man ikke scorer på sjansene samtidig som man gjør forsvarsfeil blir man straffet.
Et innlegg som gikk inn i feltet utenom at Rovers fikk klarert på flere forsøk, endte ballen til hjemmelagets Thomas McAloon som førte de opp i en 3-0 ledelse i det 68 minutt.

Det tok fem minutter før bortelaget fikk ballen i nettet. Innbytteren Sam Joel kombinerte fint med O`Sullivan, som fyrte av et skudd som gikk via en spiller og i mål.
Det var for øvrig Joel sitt første mål for U21 laget, dermed sto det 3-1 etter 74 minutter.

Kinder sitt mannskap presset for flere mål, men dessverre så ebbet kampen ut med 3-1 seier til Middlesbrough.

BORO: Coddington, B. Halliday, Atkinson (c), Burn, Bennett, Maloney, A. Halliday (sub Jones 67 mins), Morris, Fewster, Cooke (sub Kitching 79 mins), McAloon (sub Mondal 72 mins).

Subs: Weledji, Fryer.

Goals: Fewster 18 mins, 42 mins, McAloon 68 mins.

Booked: None.

ROVERS: Raya, Daly, Lenihan, Lavelle, Doyle, Mahoney (sub Carson 60 mins), Tanner (sub Joel 67 mins), Bauress (c), Cham (sub Preston 79 mins), O'Sullivan, Rittenberg.

Subs: Crump (GK), Jorge.

Goals: Joel 74 mins.

Booked: Lenihan.