Mahoney er tapt for Rovers

Publisert 5/26/2017 av Erlend Karlsen

- Det innrømmer Blackburn trener Tony Mowbray

Det har lenge vært spekulert i fremtiden til den unge vingen Connor Mahoney.

Nå ser det ut som om unggutten har tatt sitt valg og forlater favorittklubben sin. Mahoney er nemlig lokal gutt og kom til Blackburn fra Accrington Stanley i 2013.

Mahoney har fått nytt kontraktsforslag fra Blackburn, men det ser ut som han velger å forlate klubben til sommeren. Dette til tross for at Tony Mowbray har forsøkt å fortelle han at det er i Mahoney's beste interessere å bli på Ewood.

Mowbray sier : "Jeg har snakket med han 2 eller 3 ganger og prøvd å gi han råd om karrieren hans. Jeg syns han burde bli her og spille 100 kamper for klubben de neste 2 sesongene, og hvis han da viser at han er en god spiller og det kommer tilbud fra Premier League, da skal vi ikke stå i veien for han.

Personlig så har jeg sagt til han at det viktigste er at han får spille masse kamper, hvis han nå får en bedre kontrakt noe annet sted og blir plassert på benken så ville det være totalt bortkastet."


Siden Mahoney er under 24 år så vil Blackburn få en kompensasjon for han, det vil eventuelt bli bestemt mellom Rovers og den klubben han blir solgt til, eller av et tribunal. Uansett så vil Blackburn få mindre enn det han er verdt.