Luksusproblem for Bowyer

Publisert 10/30/2014 av Øystein Thorsen

Uvanlig få skader gjør laguttaket vanskelig for Bowyer.

Det er en frisk og rask Blackburn-tropp G-Bow administrerer om dagen. 
- Jeg har vel egentlig ikke opplevd dette så ofte i min karriere som Blackburn-sjef, sier Bowyer i følge det offisielle nettstedet rovers.co.uk. Det har dessverre vært langt vanligere at man har satt opp de 11 man har tilgjenglig.
Men nå må altså fullt fungerende og opplagte spillere bli utelatt.

De som for tilfellet er skadet er Tommy Spurr, Chris Brown og Jason Lowe. Brown har vi knappt sett i blå og hvit trøye, så ingen savner ham, Spurr og Lowe har erstattere som fyller deres sko på en absolutt godkjent måte.

Luksusproblemet gjorde seg gjeldende allerede mot Nottingham. I 18-mannstroppen var det spillere som ikke kom med, selv om de i en annen setting hadde spilt. 
- Det er en god situasjon for meg, sier G-Bow og antyder at dette sier noe om at organisasjonen fungerer bra. 
Dette bør også påvirke spillernes innstilling, for det blir konkurranse om plassene når man ikke er garantert å få spille fordi folk er skadet. I tillegg må de som starter stå på for å beholde plassen.

Denne saken føyer seg inn i rekken av gode nyheter fra Ewood den siste tiden. Skulle denne positive nyhetstrenden holde seg til søndag, og tiden der etter, kan vi begynne å drømme for alvor. 
Bowyers kanskje viktigste oppgave nå er å holde unggutta på matta så de gjennomfører kampen mot Reading med full konsentrasjon slik at ytterligere tre poeng hentes inn.