Legender ut mot Venkys

Publisert 2/21/2017 av Øystein Thorsen

Sparkingen av Coyle imponerer ikke Shearer og Sutton.

Etter at nyheten om at Coyle er ferdig på Ewood brast, tok blant annet tidligere spiss-partnere Shearer og Sutton til Twitter for å si sitt. Det er Lancashire Telegraph som gjengir toppscorerenes tweets, og begge mener at Coyle burde ikke dratt alene.
Venkys burde ha fulgt med ut portene på Ewood.

Utifra resultater og tabellplassering burde det ikke være en overraskelse at Coyle ble sparket. Samtidig var det en overraskelse at øksa falt, siden han fikk tillit til å ta klubben inn i overgangsvinduet og hele veien fram til det stengte. Skulle man få inn en ny mann ville de fleste klubber ha gitt den nye sjefen en sjanse vel inne i et overgangsvindu.
Men slik opererer som kjent ikke Venkys, og det er dette de tidligere Blackburn-spillerne tar opp.

For sparkingen av Coyle gir ikke akkurat en følelse av jubel og framtidstro.
- Grunnproblemet er ikke manageren da, sa Chris Sutton tidligere til BBC Lancashire.
- Det er Venkys som er sakens kjerne her, fortsatte Sutton og la samtidig til at eierne er en skam, noe som man ser blant annet ved hvordan de ikke kommuniserer med supporterne. 

Coyle hadde en meget vanskelig oppgave i klubben, noe som Sutton minner om ved å nevne at klubben har solgt mange spillere for gode penger, men at Venkys kun har investert 250 000 pund i løpet av de siste to transfervinduene (Derrick Williams i sommer).
Nå lurer selvsagt alle på hvem som kan tenkes villig til å gjøre et forsøk i Cirkus Rovers.

HITC Sport har tre kandidater:
Gary Rowett: gjorde underverker for Birmingham da de lå ille til. Snudde skuta fullstendig med et løvtynt budsjett. 
Kan overta med det samme.

Uwe Rösler: er manager for Fleetwood for øyeblikket, og gjør det godt der. Har også tidligere erfaring fra nedrykksstrid.

Mark Warburton: har vist gode resultater med små resurser, var sist i Glasgow Rangers noe som for det meste gikk bra, dog med en noe svak serie i år. 
Kan overta med det samme.

BRSCN følger utviklingen.