Knepent tap mot Bristol City

Publisert 10/22/2016 av

-Resultatet er en stor skuffelse

Blackburn tapte 1-0 på Ashton Gate i Bristol lørdag. Det var innbytter Aaron Willbraham som avgjorde kampen på en kontring etter 88 minutter.

Matchvinneren, som i går fylte 37 år, har pussig nok et låneopphold i Moss Fotballklubb bak seg på begynnelsen av 2000-tallet. I dag fikk han muligheten til å senke Blackburn foran norske tv-seere.

Det er bittert at det ikke ble poeng på Rovers i dag. Hjemmelaget Bristol City styrte spillet gjennom store deler av kampen, men de kom ikke til de helt store sjansene. Blackburn demmet godt opp og gjorde en god forsvarskamp. Owen Coyles menn hadde imidlertid lite å stille opp med offensivt.

Riktignok hadde Ben Marshall en suser som Bristol City-målvakt Frank Fielding måtte strekke seg for å fiste over tverrliggeren.

To minutter før full tid sendte Lee Tomlin en lang ball inn på Blackburns halvdel. Innbytter Willbraham fintet seg forbi Jason Lowe og sendte av gårde et skudd som skiftet retning i Tommie Hoban og sneik seg inn bak Jason Steele i Rovers-buret.

Owen Coyle var ikke særlig glad, da han snakket med Radio Rovers etter kampen. Han var godt fornøyd med gutta sine, men synes de fikk dårlig betalt.

-Det er fryktelig skuffende å tape, for jeg mener vi gjorde en veldig god kamp,
sa Blackurn-manageren.

-I første omgang synes jeg vi er best, og vi kunne fort ledet ved pause. I andre omgang festet de et grep på kampen en god stund, men vi kom sterkere tilbake utover i omgangen og hadde også et par sjanser.

-Dessverre var vi i ubalanse etter en corner, og han ene gutten på det andre laget slengte ballen inn på vår halvdel. Den burde vi klart å klarere, men det var en liten feil der som ble skjebnesvanger. Det var ekstra bittert at skåringa kom etter en touch fra en av forsvarsspillerne våre.

-Vanligvis får man med seg poeng når man spiller så bra i en bortekamp. Derfor er det bittert at vi ikke sitter igjen med ett eller tre poeng,