Hvem blir ny manager?

Publisert 4/28/2016 av Erlend Pettersen

Det blir hvert fall ikke Alan Irvin eller Rob Kelly, ifølge Paul Lambert.

I dag slapp Paul Lambert nyheten at han forlater sjefsrollen på Ewood Park etter sesongens siste kamp som er 7. mai mot Reading.

Til de som har fulgt klubben den siste tiden så har Lambert blitt mer og mer frustrert over situasjonen i klubben. Først så sluttet Derek Shaw med øyeblikkelig virkning før Alan Myers varslet at han forlater klubben. Så har man den uendelige stillheten fra klubbens eiere som dreper klubben internt.

I et intervju med Alan Bayes i BBC Lancashire så trodde ikke han at assistentene Alan Irvine eller Rob Kelly var kandidater til å ta over. Noe som er logisk hvis de har det samme informasjonen om klubbens ambisjoner som Lambert.

Kast og bruk mentalitet på managersiden: 


2008 - Paul Ince 2012 - Henning Berg
2008-10 - Sam Allardyce 2013 - Michael Appleton
2010-12 - Steve Kean 2013-15 - Gary Bowyer
2015-16 - Paul Lambert


Klubbens fall under Venkys blir bare større og større hver dag som går. Oppskriften de nå følger ender fort opp i League 1 enn Premier League. Når skal klubben komme seg ut av Venkys klamme hånd?

Bookmakerne var raskt ute med å sette på odds på hvem som tar over jobben. Nåværende favoritt er U-21 trener og legenden David Dunn, med tidligere Rovers kaptein Tim Sherwood rett bak. På tredje ligger noe overraskende Gary Bowyer som ble sparket i november.


Får han jobben tilbake?

Man kan spekulere på om det er noen som virkelig vil ta jobben på Ewood der det tydeligvis ikke kommer til å bli midler til enn satsning mot toppen i Championship. Og med kun en mann som jobber fra Blackburn samt eiere som ikke bryr seg om hva som skjer så er det en blytung jobb.

Vi får bare håpe og tro at David Dunn ikke hopper på denne jobben, noe han virkelig ikke fortjener.
Det som er sant er at det ikke kommer til å bli stille rundt Blackburn de kommende månedene.


Unngåelig?