Hvem blir neste unggutt som tar steget opp ?

Publisert 5/20/2015 av Erlend Karlsen

- Lancashire Telegraph nevner 3 potensielle.

Etter at unggutter som David Raya, John O'Sullivan og Darragh Lenihan fikk sjansen på førstelaget denne sesongen, tror Lancashire Evening Telegraph at disse 3 kan være de neste :

Ryan Nyambe

Den kraftige og hurtige forsvarsspilleren har kroppen til en spiller langt eldre enn sine 17 år. Ubenyttet reserve i FA-cupen mot Liverpool, satt også på benken i sesongens siste kamp i Championship. Rovers helt David Dunn har uttalt at Nyambe er en spiller man bør følge godt med på

Og med klubben ikke akkurat velsignet med naturlig høyreback rival til Adam Henley, kan Nyambe sin vei til førstelaget være kortere enn antatt.

Han er forvente å være involvert i pre-season.

Connor Mahoney

Den to fotete kantspilleren skapte Rovers historie forrige sesong da han ble den tredje yngste spilleren i klubbens historie. Dette ble fulgt opp med at han ble tatt ut til England’s U17 og 18 lag, samt en profesjonell kontrakt hos Blackburn.

18-åringen har ikke vært i stand til å følge opp denne sesongen, men med 1 års erfaring til under beltet, kan neste sesong bli sesongen han virkelig bryter gjennom.

Kan godt tenkes at Mahoney går ut på lån først.

Lewis Mansell

17-åringen, som mange av hans U21s lagkamerater, er fortsatt veldig ung, men hans utrettelige jobbing og gode kamper har nok sikkert blitt lagt merke til av trenerstaben til førstelaget.

Den høye og tynne spissen har allerede bevist at han kan score mål på U18-nivå, som han fortsatt er kvalifisert til å spille for neste sesong, og nå er målet er å finne på nettet på mer regelmessig basis hos  U21s laget.


Lewis Mansell og Ryan Nyambe.