Hva med tre på rad?

Publisert 10/29/2014 av Øystein Thorsen

Det er ikke en lett oppgave - historisk sett.

Lancashire Telegraph leker med tanken på tre strake seiere, men det er i følge statistikken ingen lett oppgave. OK, G-Bows unge mannskap avsluttet forrige sesong med tre strake, men før det måtte vi tilbake til 2007 for å finne tilsvarende.
Som oftest stopper det etter at de blå-hvite har vunnet to.

At det vanligvis ikke blir lange seiersrekker er ikke typisk kun for Blackburn. Championship er en serie der nær sagt alle slår alle, og særlig i år ser det ekstra jevnt ut. 
Etter 14 runder skiller det fem poeng mellom første og tiende plassen.

Sjefen er positiv, og særlig løfter han fram det gode resultatet mot Nottingham.
- Det gir dem selvtillit og tro på egne ferdigheter, sier G-Bow, men han er også bevisst på at de fortsatt har mye å lære.
Det var det nest yngste laget i hele serien som startet forrige helg, med en snittalder på 24,4 år.

- Det er viktig at vi fortsetter å lære, fortsetter å utvikle oss, sier Bowyer til lokalavisa. Kun Baptiste (28) og Williamson (32) var eldre enn 26 år blant de som startet mot Nottingham. En unggutt, som allerede er veletablert og annerkjent til tross for sin unge alder, er Tom Cairney (23). Han har slumret noe i årets sesong, men innsatsen på City Ground var det ikke noe feil på.
- Klar vi kan ta oss til playoff, sier han til Lancashire Telegraph. 
Muligens allerede til helgen, hvis Reading får unngjelde.

Som Cairney sier, å spille med 27 000 tilskuere på City Ground, beholde roen og snu kampen er godt for laget, I tillegg har vi spillere som gjør mye ekstra akkurat nå. Ben Marshall har vært matchvinnende - eller i alle fall poengskapende - i de siste kampene, Williamson har fått skryt, Rudy scorer jevnt og trutt, Rhodes har satt stopp for måltørken og Cairney viser prov på godt spill. 
I tillegg produserer laget generelt sett veldig mange sjanser. 

G-Bows unggutter må ha lært en hel del allerede i forrige sesong, og når det ikke er andre lag som utkrystalliserer seg som soleklare tabelledere, er det bare for Blackburn å begynne klatringen.