Hoban & Steele tror på ny kontrakt

Publisert 3/22/2017 av Øystein Thorsen

Begge spillerne forteller om sterk lagånd.

Mowbrays ankomst på Ewood har fått opp temperaturen i et lunkent Blackburn-lag, og selv om gutta har havnet bakpå i alle de fire siste kampene nekter de å tape.
Problemet er at selv om Mowbray har sju kamper uten tap, har han bare to seiere

Keeper Steele sier til Lancashire Telegraph at laget viser tegn til å være et meget godt lag, men når han ser på tabellen er det ikke resonnement mellom spillet og den faktiske plasseringen i Championship.  
- Vi må vinne kamper, og det raskt, slår sisteskansen fast.
Uttalelsen er ikke rakettforskning, men samtidig er det viktig at man ikke luller seg inn i en tro om at det å unngå tap er det samme som å unngå nedrykk.
- Vi har ikke vært gode nok i tre fjerdedeler av sesongen, men selv om de siste sju kampene har vært bra er det trepoengere som gjelder.
Steele slår fast at de siste åtte kampene blir enormt viktige, men minner samtidig om at laget har vist at de kan slå hvem som helst så Blackburn skal ikke avskrives i nedrykksstriden.

Hoban er inn på samme linje som Steele når han forklarer til lokalavisa at tabellsituasjonen føles feil i forhold til hvordan de har spilt den siste tiden.
- Mentaliteten som vi har nå, en anti-taper-mentalitet, er veldig viktig, sier Watfords utlånte, og forklarer videre at de har sterk lagånd som alltid klarer å komme tilbake selv om de havner under i målprotokollen.
- Dette sier noe om hvilken holdning som finns i laget, men det er klart at det hadde vært fint å kunne kontrollere kampene isteden for å jage utligning.
Hoban slår samtidig fast at han ikke er i tvil om at de kommer til å berge plassen.  


Tommie Hoban er tilbake etter å ha blitt behandlet for skulderskade i hjemklubben.

Å få Hoban tilbake kan være en av pusselbitene som skal til for å få bildet av ny kontrakt komplett. Forsvareren startet sesongen bra, men ble tvunget til operasjonsbordet i oktober da han slo skulderen av ledd. Han returnerte ikke til Blackburn før i februar, men har nå spilt de to siste kampene. 
Med kapasiteter som Hoban og Mulgrew skadefrie står laget sterkere i en tøff serieavslutning.

Vi håper landslagspausen gjør godt på etter en intensiv periode. Jason Lowe uttalte i gårdagens Lancashire Telegraph at det har vært en krevende tid med sju kamper på 21 dager.
Neste kamp er første april mot Brighton. Da håper vi at Mowbray kan gjøre narr av de opprykksjagende måkene, men lett blir det ikke.