Her er laget mot Hull

Publisert 2/13/2016 av Øystein Thorsen

To forandringer fra sist kamp.

Blackburn er tilbake på Ewood Park lørdag etter nesten en måned på veien. Fire bortekamper har det blitt på rad nå, to i FA-cupen og to i ligaen.

Laget har ikke vunnet i ligaen siden midten av desember, og Paul Lamberts menn synker nærmere og nærmere nedrykkssumpa. Det er imidlertid tegn til at formsvikten kan være på hell, siden laget har skåret en del mål i cup-kampene og forsvaret har strammet inn bakover.

For mannskapet til Steve Bruce er det en annen virkelighet. De kjemper for et opprykk til Premier League. For øyeblikket ligger Hull City på andreplass på tabellen, selv om de ledet etter forrige kamp. Jordan Rhodes skøyt Middlesbrough til topps i midtuka med sin seine utlikning mot Milton Keynes.

Hull er trolig lystne på å ta tilbake førsteplassen, mens Blackburn desperat trenger tre poeng og fornyet optimisme. Det er med andre ord duket for en spennende kamp på Ewood Park. Vi ser nærmere på lagoppstillingene.

På lagoppstillingsfronten er det to forandringer fra laget som klarte 1-1 mot Boro for en uke siden. Shane Duffy og Simeon Jackson kommer inn for Grant Hanley og Danny Graham når Blackburn tar imot Hull City. Følgende spillere spiller fra start i lørdagens kamp på Ewood Park.

Blackburn:
Steele - Marshall, Ward, Duffy, Spurr - Evans, Lenihan, Akpan, Gomez - Watt og Jackson.

Innbyttere:
Raya, Henley, Kilgallon, Brown, Taylor, Bennett og Conway.

Hull:
McGregor (keeper), Odubajo, Dawson, Davies, Robertson, Snodgrass, Livermore, Huddlestone, Clucas, Diamé, Hernández.

Innbyttere:
Jakupovic, Meyler, Maguire, Akpom, Hayden, Diomande og Elmohamady.

Selve kampen hører du på Radio Rovers klokka fire norsk tid.

Vi ønsker lykke til.

Up the Rovers!