Heldig seier på Bloomfield Road

Publisert 8/16/2014 av Erlend Pettersen

- Nok en gang slapp Rovers motstanderen inn i kampen etter å ha ledet komfortabelt.

Sesongens første tur vekk fra Ewood Park endte i en heldig 2-1 seier mot Blackpool på Bloomfield Road.

Blackburn startet første omgangen best med mye ballinnehav. Corner kombinasjonen Conway, til Rudy Gestede skapte farligheter. Det var derimot en kontring som sendte Rovers guttene i ledelsen. King satte fart, spilte til Lowe som sendte ballen tilbake til Cairney som sendte i vei et skudd som ble blokkert. Ballen ramlet derimot Blackburns vei og Rudy Gestede fikk en enkel sak å sende gjestene i ledelsen.

Blackburn fikk vann på mølla, skapte flere sjanser på faste situasjoner, men omgangen endte med 1-0 til Blackburn.

Andre omgang startet som den første med mye press fra gjestene. I det 47 minutt slo Conway inn et flott innlegg som Rudy Gestede møtte med hodet. Dermed sto det 2-0 til Blackburn.

Som vi så flere ganger forrige sesong så sliter Blackburn å drepe kamper noe vi tydeligvis ikke har forstått over sommeren. Blackpool slo tilbake med et langskudd fra Cywka fra 20 meter. Dessverre så var dette et skudd Robinson skulle ha reddet. Dermed sto det 1-2 etter 53 minutter.

Rett etterpå så var Conway nær med å gi gjestene en ny tomålsledelse, men dessverre så gikk ballen over mål. Blackpool satte inn nye spillere fra benken, begynte å jage en utligning. Rovers spillerne rykket mer og mer tilbake, mistet ballen i egen sone som skapte farlige situasjoner. Robinson holdt på å gi Blackpool en utligning, men heldigvis fikk Rovers klarert i siste sekund.

Bowyer første bytte var av det rare slaget når Rhodes gikk ut for midtbanespilleren Le Williamson. Skeptiske fans, både på stadion og foran sosiale medier begynte å ane hvor dette ville ende. Heldigvis fikk Robinson hodet på riktig plass da han fikset to flotte redninger på slutten som berget alle poengene for G-Bow sitt mannskap.

Blackburn må opp flere hak på slutten av kampene om det skal komme flere 3 poenger framover. Neste stopp er Carrow Road førstkommende tirsdag.

Dermed står Rovers med fire poeng etter to kamper, noe som er positivt.