Har ikke gitt opp playoff

Publisert 4/8/2014 av

Spillerne har fortsatt troen.

Blackburn Rovers tar imot opprykksjagende Queens Park Rangers på Ewood Park i kveld. Motstanderne ligger kun to poeng bak den viktige andreplassen som gir direkte opprykk, mens Rovers jager sjetteplassen som gir muligheten for playoff.


Blackburn har syv poeng opp til sjetteplassen, og selv om de færreste supporterne har noen realistisk tro på at det er mulig å ta igjen lagene foran tabellen på seks kamper så insisterer duoen Rudy Gestede og Matt Kilgannon på at spillerne fortsatt ikke har gitt opp.


"Vi har gått ubeseiret av banen i de seks siste kampene og jeg følte aldri at vi kom til å tape noen av de kampene" Sier Matt Kilgannon til Radio Rovers, som skylder på blant annet uflaks og straffer for at resultatene ikke har vært enda bedre i denne perioden.

"Vi vet det blir vanskelig å ta igjen de andre lagene men vi ønsker ikke å komme på trening og føle at sesongen er ferdig, det er ikke gøy å ikke ha noe å spille for." fortsetter han.
 
"Vi kommer til å kjempe videre for å fortsette rekken vår som ubeseiret, og holde drømmen om playoff i live. Vi vet det kommer til å bli vanskelig, mens hvis vi fortsetter å vinne mens et par av lagene foran oss snubler så vet man aldri. Vi har ikke råd til å tape en kamp, og vi har som mål å spille resten av sesongen uten å tape" avslutter han.

Rudy Gestede sier at han hadde troen på dette laget da han signerte for Rovers, og at han fortsatt har troen. Han er overbevist om at vi kommer til å rykke opp, om ikke i år så i hvert fall neste år, og benytter samtidig anledningen til å skryte av Craig Conway som har tre mål og fem assist siden han signerte for klubben i vinter.


Jason Lowe er klar for kveldens kamp, etter å ha vært ute i fem kamper med en ankelskade, mens Corry Evans mest sannynlig er uaktuell etter å ha pådratt seg en lyskeskade i  lørdagens seier mot Ipswich. 


Så får vi håpe at Rudy Gestede har rett når han sier at "Queens Park Rangers er et godt lag, men vi kommer til å slå dem!"