Håp!

Publisert 4/14/2017 av Erlend Karlsen

- Livsviktig seier for Rovers!

Blackburn tok 3 livsviktige poeng da de slo Nottingham Forest 1-0 etter ei heading av Tommie Hoban.

Tony Mowbray måtte gjøre endel endringer til dagens bortekamp mot Nottingham. Blandt annet kom unge David Raya inn for en skadet Jason Steele. Rovers hadde heller ikke vunnet på 7 kamper, så en seier i dag var helt nødvendig !

Den første omgangen var en relativt jevn affære, med de største sjansene til Rovers. Mahoney, Bennett og Akpan var nære for Rovers, mens hjemmelagets unge spiss Brererton utgjorde en trussel for Forest.

2 omgang fortsatte også å være jevnspilt helt til i det 78 minutt. Da jobbet Derrick Williams seg frem til en corner, den svingte Connor Mahoney inn og lånesoldaten Tommie Hoban satte hodet til og dermed 0-1!

Hjemmelaget presset på for utligning, men David Raya leverte heldigvis en kjemperedning da Assombalonga fikk sjansen fra nært hold. Rovers holdt unna ok tok dermed 3 meget viktige poeng i kampen for å unngå nedrykk.

Forest : Smith, Lichaj, Mills (Mancienne, 46), Traore, Cohen, Osborn, Clough, Ward (Assombalonga 72), Vaughan (Cash 61), Worrall, Brereton.

Innbyttere ikke brukt : Evtimov, Carayol, Lam, Vellios.

Gule kort: Traore og Osborn.

Rovers : David Raya - Ryan Nyambe, Elliott Ward, Tommie Hoban, Derrick Williams - Connor Mahoney, Hope Akpan, Jason Lowe, Liam Feeney (Stokes 63) - Elliott Bennett - Sam Gallagher (Lucas Joao 72).

Innbyttere ikke brukt : Andrew Fisher, Wes Brown, Willem Tomlinson, Marvin Emnes, Danny Guthrie.

Gule kort : Ward, Williams, Bennett og Joao.

Tilskuere : 26279.