Guthrie har imponert Bowyer

Publisert 7/30/2015 av Øystein Thorsen

Det kan bli en avgjørelse på midtbanespilleren i nær fremtid.

Guthrie dukket opp rett før kampen mot Bury - som en overraskelse for de fleste. I følge Bowyer gjorde han en god figur.
- Han stilte opp kun fire timer før kampstart, men har man et talent som Danny har, spiller det ingen rolle hvem du spiller med eller hvem du spiller mot, uttalte Blackburn-sjefen til Lancashire Telegraph.
G-Bow la til at Guthrie har et bredt spekter, og ikke minst erfaring fra Premier League.

Premier League-erfaring til tross, forrige sesong var det Reading som var arbeidsgiver.
De lot ham gå etter forrige sesong.
- Han har hatt noen problemer med skader, sier Bowyer, men vi har snakket med ham og han virker som en veldig fin type. Vi får se hvor vi lander.
Guthrie blir enn så lenge å se på Brockhall sammen med resten av troppen.
 
Om skadehistorikk spiller en rolle er uvisst, et større ankepunkt er antageligvis lønna. 28-åringen må nøye seg med Fair Play-betaling pålydende maksimum 10000 pund i uka. Om dette er nok for en spiller som sikkert er godt vant gjenstår å se. 
Det er ventet at dette blir avgjort om ikke for lenge.
- Det er kun ti dager til seriestart, minner G-Bow om, så i forhold til det vil man gjerne rydde unna spørsmålstegn rundt troppen.
Parallelt med dette venter klubben å få beskjed om Kim Bo-Kyung i løpet av dagen.

Delfouneso, som snart har vært en uke i klubben, har fått vist seg fram ved to tilfeller. Også han mottar gode skussmål fra sjefen, men enda er ingen avgjørelse tatt. Økonomiske forutsettninger gjentas til det kjedsommelige, men det kan være det som gjør at Bowyer er forsiktig når puslespillet skal legges. 
Så lenge Rhodes og Rudy er i klubben kan det betraktes som unødig å signere Delfouneso.