Gir Venky`s rødt kort

Publisert 2/18/2017 av Erlend Pettersen

Ny 1875 protest når Manchester United gjester Ewood Park.

Det er knapt ett døgn før femte runde kampen mot Manchester United blåses i gang på Ewood Park. Det er ventet rundt 25000 tilskuere på kampen, noe som er rekord siden Liverpool gjestet Ewood Park.

Arbeidet med å få klubbens eiere, Venky`s ut av klubben fortsetter med uforbeholdent styrke. Til søndagens kamp så er det en ny vri på 1875 protesten som ble sist iverksatt i den TV sendte oppgjøret mot Wolves i fjor høst. Da kom fansen inn i det 18 minutt før de forlot Ewood Park i det 75 minutt. Grunnen for 1875 protestene er at de bruker det året Blackburn Rovers FC ble stiftet.

I morgen så oppfordres alle hjemme supportere til å heve et rødt kort i det 18 og det 75. minutt. På sosiale medier bruker du #RedCardToTheRaos. Venkysout har egen hjemmeside.


The Rao Familien.

Vi ser allerede nå dagene før kampen at Blackburn har fått mye oppmerksomhet fra media, og morgendagens kamp er en perfekt kamp til å vise verden hva Blackburn-fansen mener om The Raos family, aka Venky`s. Vi i BRSCN anbefaler alle til å lese denne bloggen om Blackburn og Venky`s.

Til slutt så tar vi med at Blackburn U18 slo Manchester United U18 3-2 nå i formiddag.