G-Bow benekter at Robbo er ferdig

Publisert 11/20/2014 av Erlend Pettersen

Anbefaler alle spillerne i troppen til å trene hardt for å øke konkurransen.

Som vi skrev i forrige uke så trodde Paul Robinson selv at hans tid er over i Blackburn Rovers, der han forventet at noe kommer til å skje i januar.

I dag går G-Bow ut i lokalavisen Lancashire Telegraph der han benekter at Robbo har fått beskjed at han er ferdig i klubben. Robinson sin kontrakt går ut til sommeren og har denne sesongen mistet plassen for innlånte Jason Steele fra Middlesbrough. For øvrig kan det bli spilletid til neste helg i den TV sendte kampen mot Middlesbrough på Riverside Stadium. Grunnen for at den muligheten kommer er at Steele ikke kan spille mot sin klubb.

- For alle spillere som har kontrakt med klubben der Robbo har kontrakt til sommeren er en del av klubben. Det har ikke vært noen samtaler mellom partene som kan rettferdighet disse utsagnene. Robbo har ikke fått beskjed at han ikke er ønsket, forteller G-Bow til lokalavisen.

Det er en sunn, men hard konkurranse mellom spillerne om spilletid noe alle må innse. Dette gjelder også Robbo.

- Uansett så skjønner jeg hans frustrasjon angående spilletid, men det er bare å brette opp armene å jobbe hardt. Dette har alle fått beskjed om
, forteller G-Bow.

- Vi har en veldig spillesugen tropp der alle vil spille, men det er en gang sånn at det er kun 11 spillere som kan spille samtidig.  

Paul Robinson mistet plassen til Steele etter en skade, men han har vært skadefri i en god stund. Til tross for det har det vært Simon Eastwood som har tatt plass på benken noe som får utsagnene til Robinson til å ligne en sannhet.

- Selvfølgelig så kommer det et vindu i januar. Skal det komme noen bud som både klubben og spilleren synes er interessant så får vi ta det der og da. Noe som gjelder alle spillere i troppen. Til noe annet er klart så skal alle som har kontrakt med Blackburn Rovers trene hardt, noe som også gjelder Robinson, sier G-Bow avslutningsvis til Lancashire Telegraph.  


Fornuftige tanker om kontraktsutspillet til Robinson fra G-Bow.