Fredagsnotiser

Publisert 12/2/2016 av Øystein Thorsen

Vi snakker transfer-vindu og en debutant.

Det nærmer seg jul, men for fotballklubber er ikke ønskelister interessante før man kommer til januar og overgangsvinduet åpner. Overfor Lancashire Telegraph snakker i dag Blackburn-sjef Coyle om hvilke planer han har for å forsterke troppen. 
Apropos overganger kan vi minne om at Coyle hentet inn ikke mindre enn 13 mann i sommer. 
- Vi kan være mere selektive nå, sier Coyle til lokalavisa. Med det mener jeg at vi behøver bare en eller to for å forbedre oss, forklarer han.

Artikkelen sier dog ingenting om at Coyle har fått en sum penger fra Venkys, eller at det har blitt sendt signaler fra India om at troppen kan kompletteres. 
- Det avgjørende i januar blir å hente noen som er bedre enn det vi allerede er. Hvis penger blir gjort tilgjengelig, da kan vi kjøpe spillere som kan ta oss til neste nivå. 
Vi noterer da "hvis" med store bokstaver.

BRSCN skrev i går litt om situasjonen i troppen. Greer og Guthrie er tilbake, men mere avgjørende er det at Marshall er ute med gule kort. Vi spekulerte i om Ryan Nyambe kan være en mulig erstatter på høyreback, og utifra uttalelser Coyle gjør i Lancashire Telegraph i dag, kan det se ut som at unggutten får sin debut fra start.

- Han gjorde det bra da han kom inn mot Brentford, sier Coyle og legger til at han har tro på Nyambe, og at han kan bli en stor spiller for Blackburn. 
- Vi er en klubb, og jeg er en manager, som lar unge spillere få spille når de er gode nok.
Det blir forhåpentligvis mot Huddersfield i så fall, slik at Lowe kan få fortsette sitt gode spill på midten.