Styret

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Opprettet 1/5/2009 11:31:29 PM Sist oppdatert 1/5/2009 11:31:29 PM
Vi har to tidenes flopper i vår klubb å det er etter min mening Robert Coar og John Williams,( og til dels resten av ledelsen). At begge disse og spesielt førstenevnte fortsatt sitter ved bordet i boardroom er en skandale etter min mening. De kan ha null innsikt i klubben og null selvinnsikt. For det første og for det verste så har de bidratt til å ansette Brian Kidd, Graeme Sonuss og ikke minst Paul Ince. Disse tre brødhodene (unnskyld utrykket)har alle bidratt til å kjøpe inn mange av de dere kaller flopper i klubben. Den samme gjengen var også enstemmige i å gi Roy Hodgson sparken, noe jeg gang på gang har omtalt som klubben største feil gjennom tidene.

Å det værste er: I ettertid har styret anført av de jeg har nevnt gått ut å innrømmet feilen med å sparke Roy. De har sagt at ansettelsen av Kidd var en lite gjennomtenkt handling. Det samme styret har gitt alle sine managere full styring i forhold til spillerkjøp.Alle spillerkjøp må godkjennes med et styrevedtak, det er de som kjøper en spiller etter en INNSTILLIN fra manager. De har stolt på en mann og skrevet ut sjekker i hytt og gevær uten å involvere seg. Det har de selv sagt. Hva slags styre i hvilken som helst bedrift ville gjort dette?? Joda, i Terra, men det gikk til helvete der å.

Å når de ser alle feilene de har gjort, gang på gang, hvorfor i helvete sitter de da fremdeles i ledelsen? Personlig har jeg null tillitt til styret i Blackburn Rovers. Jo de gjør mye bra også, for all del, men det er ikke nok etter min mening.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/6/2009 12:23:54 AM Sist oppdatert 1/6/2009 12:23:54 AM
Jeg er veldig uenig, og synes at jobben Williams gjør fortjener all mulig ros - det samme gjelder Coar, men han er mindre synlig (uten å være mindre viktig).
Kort sagt har jeg faktisk all mulig tillit til klubbens ledelse, men jeg ønsker meg en ny eier (annen sak).

Det er veldig lett å være etterpåklok når det gjelder manageransettelser.

For å svare på det du skriver om manageransettelsene i kronologisk rekkefølge:

Roy Hodgson:
Her er det ingen hemmelighet at det var Jack Walker som tok styringen - ikke Williams eller Coar. Walker var en handlingens mann, som ønsket en forandring for å hindre klubben i å rykke ned. Det blir skivebom å skylde på nåværende styret for dette, Walker ville tatt den avgjørelsen uavhengig av dem. At de etterpå har kalt det en feil blir en annen sak. Hadde sans for Hodgson, men gråt ikke da han fikk fyken - til det hadde prestasjonene vært altfor dårlige.

Brian Kidd:
Fergusons voldsomt høyt ansette nummer 2 var da en drømmeløsning på papiret? Dessverre var det mislykket, men det kunne da ingen forutse. Ferguson sa jo "over mitt lik" om at Kidd skulle til Blackburn, sier litt om at mannen var dyktig. Men dessverre ikke som sjef.

Graeme Souness:
Han var jo en suksess! Han fikk orden på sakene og førte oss til opprykk, og ligacupgull. Det var først det siste året at ting dabbet av. Men ansettelsen er det ikke noe å si på - en knallsuksess. Han ville nok fått fyken om Newcastle ikke hadde hentet ham.

Paul Ince:
Må sees i sammenheng med den suksessen Mark Hughes var. For likhetstrekkende var mange - ung, lovende, tidligere bereist storspiller, spilt under Ferguson osv.
Synes derimot det er et stort tegn på selvinnsikt av Williams og styret å så innrømme at ansettelsen var feil, istedet for å la egenstoltheten seire = la Ince sitte lenger og kanskje få oss enda lenger ned i sumpa

Allardyce:
Han var på plass ett døgn etter. Ingen slumring i valsen eller forsinkelse fra styrets side. Ingen tid tapt. Godt leder arbeid.

Må jo også sies at både Hughes og Souness har skrytt voldsomt av forholdet sitt til særlig Williams, og mange andre har også kommet med lovord (husker bla. Michael Laudrups agent).

Igjen - jeg er veldig uenig med det du skriver, håper Williams blir sittende ved roret lenge. Heldigvis er det sunt med forskjellige meninger om ting.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/6/2009 12:30:22 AM Sist oppdatert 1/6/2009 12:30:22 AM
Om spillerkjøp:

Det må da være klart at manageren selv må få bestemme hvilke spillere som skal kjøpes!? Det finnes så mange eksempler på direktører som overstyrer managerene sine (siste eksempel var Keegan i Newcastle).
Da blir det bråk, og slik vil jeg ikke maktbalansen skal være i Rovers. Vil at vår manager skal ha tillit til å velge spillere selv.
Davies var et kjempetalent men det skar seg (bla pga skader, hjemlengsel og press pga prislappen). Walker hadde penger nok til å kjøpe - den sjansen ville ikke blitt tatt idag.
Grabbi var jo en råbom. Enkelt og greit.
Og disse samlet er den mørkeste delen av vår transferhistorie.

Da er det bedre å se på de billige kjøpene vi har gjort som virkelig har slått til.

Friedel, Tugay, Neill, Samba, Nelsen, osv osv.
Du må være innlogget for å svare
1