Blackburn Rovers vs Scum

Robinho

Antall innlegg: 166

Opprettet 2/2/2006 12:42:29 AM Sist oppdatert 2/2/2006 12:42:29 AM
mohelger skrev:
Noen som vet når vi tok en "double" over Scum sist???

 Det er første gang på 65 år at Blackburn har slått United både borte og hjemme i samme sesong.

Ellers er jeg naturligvis strålende fornøyd med denne kampen. Jeg fikk dessverre ikke sett den, var ivrig opptatt med Buzz, selv om jeg klarte å holde meg oppdatert på denne kampen. ;) Da jeg så at det sto 4-1 på VG-Live kunne jeg ikke helt skjønne at det var sant. Ble litt mer nervøs da det sto 4-3. Er kjempefornøyd med det Bentley presterte i dag, en kommende stjerne!

Rio Ferdinand var jo en stor klovn i seg selv i dag. Ga oss mye moro med målet han ga oss, samt utvisninga, selv om det gikk utover Savage. Heldigvis har jeg nå hørt at det ikke var alvorlig, med Robbie, og han er klar til neste kamp. Men Rio, fortsett sånn ;)

Vi er nå på en åttende plass, var vel omtrent samme plass vi var på før kampen, men nå er vi likt med Arsenal og Bolton som er på henholdsvis 6te og 7nde plass. Dette lukter det Europa ut av, noe som jeg føler vi virkelig fortjener. Vi har virkelig imponert i år, med trygt forsvarsspill og godt angrepsspill. Er dog enig i folks meninger om Kuqi, tror neppe han holder mål, men han er nok en god backup og ha. Blir spennende å følge med Sinama.

Uansett, denne kampen var en høydare i årets sesong, og jeg gleder meg virkelig på guttas og meg selv sine vegne! :) Neste kamp er mot WBA hvis jeg ikke tar feil og da har vi sjansen til å plukke flere poeng, samt klatre på tabellen! :D

~ROVERS4EVER~

Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 2/2/2006 12:56:17 AM Sist oppdatert 2/2/2006 12:56:17 AM
Tar forresten på meg alt ansvaret for seieren i dag, tippet nemmelig på United! Sist jeg tippet på Blackburn tapte vi 2-0 hjemme for Everton.

Til kampen.
I dag var Friedel veldig sikker i det meste han gjorde. Hadde en veldig god redning på skuddet fra Rooney i 2. omgangen.

Forsvaret var tidvis VELDIG bra. Solid bakover og begge backene var med mye opp og hjalp til. Det koker over for Todd i en liten periode og så scorer plutslig United to mål. Greit at Bentley var MoM i dag, men herregud så god Nelsen var i dag. Vant mye på hodet mot en veldig god hodespiller i Saha, og har full kontroll i alt han foretar seg. Når spillere som Rooney kommer alene mot Nelsen i en overgang er jeg faktisk helt rolig har jeg lagt merke til. Fantastisk spiller

Midtbanen jobbet sokkene av seg. I 1. omgang hadde de (Reid og Tugay) en del uforståelig feilpasninger som kunne ha kostet dyrt. Ellers gjorde de en veldig god jobb. Reid var vel den beste? Spilte bra både på kanten og sentralt (vi kjørte jo over dem i starten av 2. omgang). Tror det var et smart trekk å bytte ut Tugay etter pause. Hans kvaliteter faller litt bort mot gode og aggresive midtbanespillere, mens han ofte skinner mot litt dårligere motstand. Gamsten hadde i likhet med laget en veldig god kamp. Mye fint samspill både med Gray og Bentley. FANTASTISK frispark! Synd at den ikke gikk inn, men heldigvis var Bentley der. Hadde en gode del ballvinninger også. Savage står på og er sammen med Reid kanskje hovedgrunnen til at vi kunne stå så høyt i 2. omgangen. Hadde også et veldig god lobb til Bentley før 4-1 målet. Emerton kom inn og gjorde mye bra. Viste stor fart og god teknikk til tider. Gjorde riktignok noen feilvalg også, men et positivt innhopp.

På topp er det vel både lite og mye å si samtidig. Bentley med noe man kan kalle årets kamp av en Blackburn-spiller. Gjør så uendelig mye mer enn bare å score tre mål. Kuqi får mye pepper her, men han gjør langt fra sin verste kamp. Han vinner MYE i lufta i dag. Og jobber godt med presset. Når det er sagt gjør han også noen ting som er ufattelig at en som tjener over millionen i året på å spille fotball kan gjøre. Noen mottak og valg er helt forferdelige. Og når han får et mål på sølvfat av Emerton skal han ikke bomme under noen omstendigheter. Han kunne jo også hoppet over ballen, så hadde JJ vært omtrent på åpent mål. Men en OK kamp synes jeg, og et flott 4. valg på topp (men han burde aldri starte under normale omstendigheter).

Så konklusjon: Vi ligger 4 poeng bak CL-plassen og vi gjør en av våre beste kamper, uten dugenes spisser (regner da Bentley som midtbanespiller). Tenk hvor mye fart og teknikk det er i Bentley og Bellamy på topp!
Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 2/2/2006 1:01:05 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:01:05 AM
er ikke helt enig me at kuqi vinner så mye i lufta idag. jeg syns han rett å slett var dårlig idag. nelsen og savage er i mine øyne de beste på rovers idag. reid gjorde for mye tullefeil for å fortjene den æren.
Du må være innlogget for å svare

alexanders

Antall innlegg: 1664

Opprettet 2/2/2006 1:06:53 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:06:53 AM
Gratulerer med seieren ærede blackburn venner! Liten gave fra meg :)
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 1:07:35 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:07:35 AM
Justino skrev:
Så konklusjon: Vi ligger 4 poeng bak CL-plassen og vi gjør en av våre beste kamper, uten dugenes spisser (regner da Bentley som midtbanespiller). Tenk hvor mye fart og teknikk det er i Bentley og Bellamy på topp!

 Ja, det GLEDER MEG STORT at Bentley nå ikke lenger bare "er på lån" hos oss, men er fullblods Blackburn-spiller! Tenk om overgangsvinduet hadde gått ut imorgen istedet, mon tro om prisen hadde blitt høyere for ham etter dagens showoppvisning!

Nelsen var en klippe idag. Igjen. For en spiller.
Men det er klart at Bentley får BB ikveld, det fortjener han.

Du må være innlogget for å svare

Dr.Jones

Antall innlegg: 2310
Medlem 79 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2006 1:08:30 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:08:30 AM
alexanders skrev:
Gratulerer med seieren ærede blackburn venner! Liten gave fra meg :)

 mhm........ikke dumt!!

Du må være innlogget for å svare

OddBob

Antall innlegg: 133

Opprettet 2/2/2006 1:09:46 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:09:46 AM
For en fantastisk kamp! Klarte dessverre aldri komme meg ned på Belfry, endte opp på en pub ved SAS-hotellet. Jeg, og United-kompisen min :-D i en pub med Man Utd-sympatisører + meg og en Blackburnfyr til. Hadde 180 i puls siste 30 minuttene...oh!

Synes Kuqi har fått sin sjanse nå, gleder meg til vi får i gang Sinama og Bellamy. Det må jo være PLs raskeste spisspar. Sinama kan vel spille høyreving også tror jeg. Merkelig at Kuqi får 8´er og Blackburns nest beste etter Bentley av SkySports.

Eneste nedtur er skader. Leser at Savage tror han er OK, men hva skjedde egentlig med Tugay. Håper det bare var et taktisk bytte...vi sliter litt hvis vi mister begge de 2 til lørdagen.
Du må være innlogget for å svare

SirJansen

Antall innlegg: 166
Medlem 554 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2006 1:30:16 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:30:16 AM
Champions i bergen du var? Isåfall så var eg den fyren ;) Ja dette var en herlig dag for oss alle! Eg er forsatt i ekstase og vil nok forbli i ekstase i en god stund framover. Eg må si eg var skeptisk etter 2 tap på rad i cupene men tydeligvis var dette ute av verden og vi vant FORTJENT... Kuqi var svært dårlig idag og håper han får seg noen kamper på benken, kanskje det gjør underverker.. Men gratulerer Rovers fans... A day to remember!
Du må være innlogget for å svare

SirJansen

Antall innlegg: 166
Medlem 554 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2006 1:32:40 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:32:40 AM
I oslo ja... Ok, var bare meg + en til på champions.. Aldri sett Blackburn tape der.. Får vel forsette å gå der!=)

Så et lite spørsmål. Gamst fikk 7 i forrige kamp mot United og 7 i denne kampen, hvem er det som setter karakterer?
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Opprettet 2/2/2006 1:46:30 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:46:30 AM
eivindaugust skrev:
svartbrent skrev:
Sjelden vært så glsd etter en Blackburn kamp, satt på pub på Torshov helt alene B. supporter mot 20 Scum fans. Jubla som en galing, rart jeg ikke fikk en på trynet. Grattis alle gutta. Dette fortjente vi så sinnsykt. Men kast ut Kuqi. Behøver ikke selge han engang bare fån ut. For siste gang hvorfor i helvete satse på Kuqi i steden for Jansen. Det kommer jeg aldri ti l å forst¨å, men ett fett når vi har fått Bentley. Får nok ikke sove i natt jeg , er altfor oppspilt!

Elsker, elsker, elsker BLACKBURN ROVERS!!!!!!!!!!!!!!!

  Var MYE adrenalin og spenning de siste 15. Nesten "glad" Kuqi ikke goalla på slutten der.. Kunne utløst mye hos noen og enhver!! Eller hva sier dere Gunnar og Kristoffer?

Gratulerer til alle!! 2 av 2 mot scum i serien er fantastisk!

 Thorshov? Skulle kommet deg ned på Belfrys og sloss med oss andre:)

Jepp. skal prøve å komme meg ned dit neste kamp. Har vært på Belfrys en gang i mitt liv og da vant vi 7-1 over West -Ham, så så langt er det en lykke.pub for meg. hehe. Vi sees!

Du må være innlogget for å svare

Arefjord

Antall innlegg: 248

Opprettet 2/2/2006 1:54:13 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:54:13 AM
Alex ferguson mente at blackburn spilte dårlig fotball!!
Mitt svar til den gretne gamle gubben er: Hvem vant?
Måtte han brenne i helvete med resten av scum united!!!
For en deilig dag!!!!!!
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 2/2/2006 1:54:25 AM Sist oppdatert 2/2/2006 1:54:25 AM
Her er et referat fra kampen i the telegraph, men det mest spennende med det er vel at det røper hvor mye Blackburn kjøpte Bentley for.

Det står £1 mill, man vet jo aldri, men det virker sannsynlig.
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 2:14:32 AM Sist oppdatert 2/2/2006 2:14:32 AM
Justino skrev:
Her er et referat fra kampen i the telegraph, men det mest spennende med det er vel at det røper hvor mye Blackburn kjøpte Bentley for.

Det står £1 mill, man vet jo aldri, men det virker sannsynlig.

 men de hadde jo rota det til på mye annet i det kampreferatet da ;-) men £1 mill høres bra ut, og vi regner det for tilbakebetalt etter i kveld ;-)

Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/2/2006 2:46:35 AM Sist oppdatert 2/2/2006 2:46:35 AM

Første THE DOUBLE i serien mot Scum på 75 år!!!:-) Så sist gang er 1931 som tidligere nevnt her! (",)

Takk Bentley for overkjørselen av det tragikomiske tegneserielaget fra Manchester!:-D

Dette var en fantastisk opplevelse og perfekt kveld! Gratulasjon går til alle spillerne!!!

La oss håpe spillet og resultatet vedvarer... (",)
Du må være innlogget for å svare

astorsen

Antall innlegg: 404

Opprettet 2/2/2006 6:42:08 AM Sist oppdatert 2/2/2006 6:42:08 AM
"Dagens" kommentar av Mohelger:
"Vi burde kjøpe Bentley oftere..."

Akkurat tilbake fra "byen", Ohøi! For en kveld, fytti faan, det her var hærrlig! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH! NYTES! :)

Beste fotballkampen siden....lenge siden. :)
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 9:44:32 AM Sist oppdatert 2/2/2006 9:44:32 AM
Herregud for en deilig dag det her er. Bare svever rundt i min egen verden, til tross for at jeg er litt trang i hjelmen etter en heftig bytur i går/natt. Sånn kan det gå når kompisen er West Ham fan i tillegg....

Vi har banket United TO (2) ganger på en sesong !!!!
Og legg merke til tabellen folkens, med seier mot Sunderland i den utsatte kampen vil vi være ET poeng bak Champions League-plass. Selv om det er en lang vei dit så er det leeeeeenge siden jeg har vært så optimistisk på vegne av Blackburn.
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 2/2/2006 10:24:32 AM Sist oppdatert 2/2/2006 10:24:32 AM
I går kveld var jeg å spilte seniorkamp, kom hjem, sa til han som kjørte meg at det antagelig var igjen 2 minutt og at det var 2-2. Han tippa 3-0 til Man Utd... Kommer inn døra, har på tv`en og ser 4-2!:D Jeg trodde det ikke, så jeg måtte ha på tekst tv! Helt sjukt! At jeg gikk glipp av denne kampen! Huff! Si ifra noen om noen av dere vet om den går på reprise på Canal + sport!

La merke til Emertons fantastiske raid på høyrekanten;) Skulle ønske JJ kunne gjøre seg mer spillbar, så han kunne sette punktum, men du verden! Vi KNUSER Man utd 4-3 vil jeg si:D

<3BENTLEY<3
Du må være innlogget for å svare

Steadinho

Antall innlegg: 538

Opprettet 2/2/2006 10:28:03 AM Sist oppdatert 2/2/2006 10:28:03 AM
Jada, 3 poeng!

1. Vi scorer FIRE (4) mål mot Manchester United - STORT!
2. Vi slipper inn TRE (3) mål mot Manchester United, men vinner likevel - STORT!
3. David Bentley kroner overgangen fra Arsenal med et hattrick, den første i HISTORIEN som lager hattrick mot Manchester United - STORT!
4. Vi BANKER FUCKINGS SCUMS både HJEMME og BORTE i Premier League - STORT!
5. Sir Alex surnet utover- og etter kampen - UBESKRIVELIG!

COME ON ROVERS!

-Steadinho- som desverre må innrømme å ha ødelagt en "viss" sofa i Nord-Trøndelag i går kveld - spennende kamp da vettu;)
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 2/2/2006 10:46:04 AM Sist oppdatert 2/2/2006 10:46:04 AM
For en møkka mann Ferguson er. Klager over straffen der Wes Brown strekker ut hånden og stopper ballen. Husker ikke mannen tilbake noen dager da United fikk en utrolig billig straffe da Zurab "handset". I tillegg slapp Ferdinand unna med sin hands i samme kamp. Kan ikke huske Sir Al klaget da....

At Ferguson klager på dommeren etter gårsdagens kamp er utrolig. Personlig syntes jeg dommeren var mer pro-united (som vanlig)enn Rovers.
Du må være innlogget for å svare

Andie

Antall innlegg: 60

Opprettet 2/2/2006 10:54:45 AM Sist oppdatert 2/2/2006 10:54:45 AM
For en herlig seier! Jeg må takke Friedel! Men det er steike til atypisk at vi begynner å rakne på 4-1. Irriterte meg fælt over rotinga til Todd, når han bare kunne pælmet ballen langt vekk! Men når det holder helt inn er alt tilgitt! Herlig å vinne foran alle Unitedsupporterne på Belfrys i går. De er søren meg sutrete og usakelige! Likedan som Alex Ferguson!

eivindaugust, deg jeg hilste på etter kampen?

Nå skal vi fortsette å jobbe steinhardt, putte sjansene vi har og tette igjen bakover. Forresten, andre enn meg som er glade for å slippe å ha nedrykksspøkelset hengende over seg i år?
Befriende å befinne seg på øvre halvdel i februar.


Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 2/2/2006 11:30:58 AM Sist oppdatert 2/2/2006 11:30:58 AM
Bugsy skrev:
såg skikkelig stygt ut med savage....  

De to var ikke offside. Den første kan kanskje diskuteres men 4-3 målet er helt greit, ikke noe å si på i det hele tatt.

 1) Noen som hørte årets kommentar fra kommentator Haugen i går? Etter overfallet fra Rio på Savage sier han "Kan ikke se at det er særlig kontakt der men...." En av de styggeste taklingene jeg har sett i år, og såret på leggen til Savage kom vel ikke akkurat av at han falt på ryggen?

2) Når det gjelder de to målene så vil jeg påstå rimelig hardnakket at begge de to målene ville blitt annulert om det var MOTSATT fall. Hadde det vært Blackburn som scoret de på OT ville begge blitt avvinket. Det første så står Saha som målscorer i klar offside når det opprinnelige skuddet går, og drar da fordel av sin offsideposisjon.... Det andre målet så blir ballen fra Evra spilt DIREKTE MOT spilleren som står 2-3 meter i offside og er dermed delaktig i spillet. Van Horse er ikke offside, men det er minst 1000 eksempler på linjemenn som vinker på slike situasjoner......

Grattis (igjen for pokker) med en flott seier. En skikkelig rysare å se på for nøytrale seere, og et resultat som hjalp et, for tiden, hjelpeløst Chelsea lag :)

Lurer på om Wenger angrer noe på at han solgte Bentley idag?

Du må være innlogget for å svare

talgjefk

Antall innlegg: 18

Opprettet 2/2/2006 11:42:41 AM Sist oppdatert 2/2/2006 11:42:41 AM
Her er det noe gale. David Bentley er jo ikke den første i historien til og lage hattrick mot manu. Vår egen Egil Østenstad gjor ddet da han i sin tid spilte i southampten..
Du må være innlogget for å svare

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 11:49:34 AM Sist oppdatert 2/2/2006 11:49:34 AM
talgjefk skrev:
Her er det noe gale. David Bentley er jo ikke den første i historien til og lage hattrick mot manu. Vår egen Egil Østenstad gjor ddet da han i sin tid spilte i southampten..

 Det stemmer, har tenkt på det selv også. Southampton vant vel den kampen 6-3 såvidt jeg husker.

Du må være innlogget for å svare

talgjefk

Antall innlegg: 18

Opprettet 2/2/2006 11:54:36 AM Sist oppdatert 2/2/2006 11:54:36 AM
Keyzer skrev:
talgjefk skrev:
Her er det noe gale. David Bentley er jo ikke den første i historien til og lage hattrick mot manu. Vår egen Egil Østenstad gjor ddet da han i sin tid spilte i southampten..

 Det stemmer, har tenkt på det selv også. Southampton vant vel den kampen 6-3 såvidt jeg husker.

 ja tror det var noe sånn. men for all del, en helt utroli prestasjon, men vi må ikke gå rundt å skryte att han er den første når han ikke er det liksom

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 12:34:54 PM Sist oppdatert 2/2/2006 12:34:54 PM
Tror Østenstad "mistet" 1 mål av de 3, mulig at det ble kreditert som selvmål.....??? noen ?
Du må være innlogget for å svare

eivindaugust

Antall innlegg: 185

Opprettet 2/2/2006 1:42:21 PM Sist oppdatert 2/2/2006 1:42:21 PM
Andie skrev:
Herlig å vinne foran alle Unitedsupporterne på Belfrys i går. De er søren meg sutrete og usakelige! Likedan som Alex Ferguson!

eivindaugust, deg jeg hilste på etter kampen?

 Ikke umulig det! Borte ved døren? Hehe.. lever på rusen ennå!

Denne seieren kan ingen ta fra oss!!

Du må være innlogget for å svare

Rovern

Antall innlegg: 23

Opprettet 2/2/2006 1:47:21 PM Sist oppdatert 2/2/2006 1:47:21 PM
Østenstad mistet ene målet til xx.Neville eller Johnsen mener jeg på.

En presisering er at det var første hattrick siden PL ble opprettet. 1992 var forrige hattrick mener jeg

Du må være innlogget for å svare

Andie

Antall innlegg: 60

Opprettet 2/2/2006 1:50:55 PM Sist oppdatert 2/2/2006 1:50:55 PM
Jepp, det stemmer nok. Lokalet ble raskt tømt for United-supportere. Merkelige greier.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 2/2/2006 3:23:32 PM Sist oppdatert 2/2/2006 3:23:32 PM
RomanofChelsea skrev:
2) Når det gjelder de to målene så vil jeg påstå rimelig hardnakket at begge de to målene ville blitt annulert om det var MOTSATT fall. Hadde det vært Blackburn som scoret de på OT ville begge blitt avvinket. Det første så står Saha som målscorer i klar offside når det opprinnelige skuddet går, og drar da fordel av sin offsideposisjon.... Det andre målet så blir ballen fra Evra spilt DIREKTE MOT spilleren som står 2-3 meter i offside og er dermed delaktig i spillet. Van Horse er ikke offside, men det er minst 1000 eksempler på linjemenn som vinker på slike situasjoner......

 Ikke får å slenge dritt mot verken Man U eller Chelsea, men det hadde blitt offside både på Stamford og OT om hjemmelaget hadde sluppet inn målene.(skulle bare få fram at det ikke BARE er Utd som er store, og har fordeler).


At det ikke vinkes er uansett et mysterium, for den første offsiden er soleklar, Saha er minst 2 meter offside.

Når det gjelder den andre "offsiden", så kan jeg ikke huske den, var det offside FØR Todd rotet bort ballen? (var i lykkerus OG kokforbannet over en klønete Todd akkurat da)

For pasningen inn til Nistel går jo ikke framover i lengderetningen=ikke offside.

Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11042
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 5:22:35 PM Sist oppdatert 2/2/2006 5:22:35 PM
Kuqi spiller som en potetsekk, helt hjelpesløs. Når han taper duell etter duell, svakt. Fart trur jeg ikke han har hørt om. Gla sinama er på plass.

United har visst skrevet at det var komikveld på Ewood i går;) glise


Du må være innlogget for å svare

FFKA9sh

Antall innlegg: 38

Opprettet 2/2/2006 5:55:36 PM Sist oppdatert 2/2/2006 5:55:36 PM
Noen som har link til målene fra kampen i går?;D

så målene på kampen,men må bare se de igjen;D
Du må være innlogget for å svare

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 2/2/2006 6:27:22 PM Sist oppdatert 2/2/2006 6:27:22 PM
FFKA9sh skrev:
Noen som har link til målene fra kampen i går?;D

så målene på kampen,men må bare se de igjen;D

 skaff deg Rovers World, så kan du de målene og alle andre Rovers mål så lenge du bare vil!

Du må være innlogget for å svare

FFKA9sh

Antall innlegg: 38

Opprettet 2/2/2006 8:23:18 PM Sist oppdatert 2/2/2006 8:23:18 PM
skal tenke på det du...

men akkurat nå trenger jeg bare link til målene;D

ingen som har?
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Opprettet 2/2/2006 9:24:28 PM Sist oppdatert 2/2/2006 9:24:28 PM
Herlig med seier over scum igår, det smakte aldeles fortrefflig!:) Regner med at alle har en bråte med United venner som har fått høre det mye idag!

Men jeg har en ting jeg må si om spillet til Blackburn, uten å ta bort noe som helst av gleden eller prestasjonen fra igår.

Jeg synest vi virker meget usikre med ballen i bena i det bakre ledd. Pasningene der bak er ofte veldig slurvete, mann kan jo se på Reid sitt forferdelige tilbakespill som nesten sendte en United spiller helt alene med Friedel. (reduseringen hvor Todd somler er jo også et punkt) Og vi har en utrolig tendens til å spille ballen bakover på banen når vi har overgangsmuligheter.

Dette gjelder ikke bare forsvarsrekken men generelt hele midtbanen også. Om dere husker 2-1 målet til Saha i den andre semifinalekampen er dette et godt eksempel. Tugay får ballen i bena midt mellom midtbanen og egen boks, isteden for å sette igang et raskt angrep så begynner han å sulle med ballen, snu seg for å spille bakover på banen og vips så snappes den av en United spiller og det hele ender i scum scoring.

Så det jeg mener vi har størst utviklingspotensiale på er presisjon i pasningene våre, utnytte kontringsmuligheter bedre og flytte laget raskere opp på banen.

Klarer vi det vil dette ellers glimrende laget klatre til CL plass på tabellen, ha en god kveld folkens og nyt resten av sesongen at vi har banket scum i begge seriekampene denne sesongen:)
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/2/2006 9:35:11 PM Sist oppdatert 2/2/2006 9:35:11 PM
Lenge siden jeg har hatt en så god dag som idag! Tror jeg har smilt i et strekk! :D ler av Fergusons uttalelser og virker som de forventer at dommeren skal dømme for dem hver kamp. Deilig å kunne være litt hoven ovenfor United buds..

ps: Hva er rekorden inne på forumet angående innlegg i et tema? runder denne 200? :p
Du må være innlogget for å svare

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 2/3/2006 3:30:33 PM Sist oppdatert 2/3/2006 3:30:33 PM
Eivind B skrev:
Ikke får å slenge dritt mot verken Man U eller Chelsea, men det hadde blitt offside både på Stamford og OT om hjemmelaget hadde sluppet inn målene.(skulle bare få fram at det ikke BARE er Utd som er store, og har fordeler).

 Da har du ikke sett mange Chelsea kamper i år. For å ta ett eksempel da. Chelsea-Charlton. Vi blir avvinket for offside 11 ganger på Stamford, mens videbildene viser at MINST 6 av disse er totalt feil. Crespo blir blant annet blåst av to ggr alene med keeper når selv en blind dommer burde sett han var onside.

Vi er vel også det eneste laget som har fått en spiller utvist fordi han jubler med EGNE supportere etter å ha scoret mål.

Så dommerne er akkurat like kritiske til Chelsea som resten av fotballverden....... I hvertfall ikke mer for enn imot!

Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 2/3/2006 3:40:28 PM Sist oppdatert 2/3/2006 3:40:28 PM

Seieren mot Scum smaker fremdeles godt og vil gjøre det i lang tid, men man må ikkje glemme at det er kamper som i morgen vi også må vinne for å kunne henge med der oppe!

Angående det røde kortet til Robben, så er vel regelen gult kort der? Men billigt e d kanskje... Hvorfor van der Sar ikkje får gult kort for å sprinte av banen og hoppe opp på tribunen og ta ballen fra en Blackburn supporter vedrørende et innkast i 2.omg er et stort mysterium for meg!?
Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Opprettet 2/3/2006 3:51:47 PM Sist oppdatert 2/3/2006 3:51:47 PM
Kan ikke klage på at dommeren gir gult kort der når det er reglementet som tilsier det! Tåpelig regel! Men er allikevell dommerens jobb å følge de reglene FA (eller hvem det nå enn er) lager. har forresten sett mange som har fått gult kort for feiring så er ikke noe som bare skjer med Chelsea. Problemet er vel heller at de er inkonsekvente med å gi gult på dette. Syns forresten du Roman må bite i det sure eplet å innse at det er lettere å blåse for Chelsea enn imot, men ikke har enda noe å gå på før det når Uniteds nivå med hjemmedømming ;)
Du må være innlogget for å svare

Stepou-

Antall innlegg: 801

Opprettet 2/3/2006 6:21:44 PM Sist oppdatert 2/3/2006 6:21:44 PM
jomeling skrev: Angående det røde kortet til Robben, så er vel regelen gult kort der?
han hadde gult kort fra før...:) men da hadde du egentlig rett:P
Du må være innlogget for å svare

joni10

Antall innlegg: 506

Opprettet 2/3/2006 7:59:51 PM Sist oppdatert 2/3/2006 7:59:51 PM
har ikke fått sett alle målene. er desperat:p noen som har link. har prøvd latestgoals.net, men det var bare "lydklipp".
Du må være innlogget for å svare

eivindaugust

Antall innlegg: 185

Opprettet 2/3/2006 8:21:37 PM Sist oppdatert 2/3/2006 8:21:37 PM
Kampen går i reprise imorgen lørdag 4/2 klokken 10.40!

Noen som har dvd-opptaker?
Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversBlackburn Rovers vs Scum