Pettersen83

Antall innlegg: 11040
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/20/2020 5:21:21 PM Sist oppdatert 1/20/2020 5:21:21 PM
Rovers har spillefri til helgen, så denne spilles tirsdag 28.01. Det blir spennende å se om man klarer å følge opp den glimrende bortekampen mot onsdagslaget. Heldigvis så får laget en god treningsuke før denne kampen, noe som ikke er en ulempe siden QPR spiller FA-cup helgen før.

Kampen ser du på iFollow Rovers klokken 20:45. De kjøres kampanje på iFollow ut januar for kun £50 pund ut sesongen. Anbefales.

Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Sv: Blackburn Rovers v Queens Park Rangers

Opprettet 1/26/2020 3:13:52 PM Sist oppdatert 1/26/2020 3:13:52 PM
Qpr tapte hjemme mot Sheffield w, med 2-1 lørdag. Vi har vært på treningsleir i Portugal. Vi skal vinne denne.

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 1/28/2020 8:59:53 PM Sist oppdatert 1/28/2020 9:01:34 PM
Har vært kritisk til Armstrong tidligere i sesongen, men nå begynner han å levere, flott mål! Veldig fint gjort av Rothwell i forkant.

Nære 2-0 også ved Travis.

sutton87

Antall innlegg: 552
Medlem  i supporterklubben

Sv:

Opprettet 1/28/2020 9:51:16 PM Sist oppdatert 1/28/2020 9:51:16 PM
Vi er spreke idag fremover. Artig kamp til nå. Håper vi putter et par til nå!

Pettersen83

Sv:

Opprettet 1/29/2020 12:13:09 AM Sist oppdatert 1/29/2020 12:13:09 AM
Bra førsteomgang, men den andre omgangen var grusom. Heldigvis så hadde vi hellet med oss og tok alle poengene. 4 poeng bak play off. Kjør neste

Pettersen83

Sv:

Opprettet 1/29/2020 5:52:43 PM Sist oppdatert 1/29/2020 5:52:43 PM
Rothwell ute i noen uker, ser det ut som.

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Sv: Sv:

Opprettet 1/29/2020 10:53:52 PM Sist oppdatert 1/29/2020 10:53:52 PM
Pettersen83 skrev:

Apropos førsteomgang. I følge en statistikk er det ingen lag som har scoret flere mål enn oss i 1.omgang (24), faktisk 12 mål det første kvarteret (mest av alle også der). Det er heller ingen andre lag som har tatt ledelsen flere ganger enn oss (18 kamper). Er vi dårlig trent, eller er statistikk oppskrytt?:-)
-soccerstats.com

Pettersen83

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 1/30/2020 6:12:55 PM Sist oppdatert 1/30/2020 6:12:55 PM
David Dunn skrev:

Føler det mer er at vi ikke klarer å drepe kamper samt at vi blir litt feige på slutten av kampene. Vi skulle ha ledet mer mot Qpr før de utlignet. Noe som har skjedd egentlig litt før ofte.