Pettersen83

Antall innlegg: 11042
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 3/25/2018 3:20:36 PM Sist oppdatert 3/25/2018 3:20:36 PM
Andre påskedag er det MK Dons som er vår motstander. Vi har fått 3000 billetter til denne og det er solgt rundt 1000. Jeg er en av de som har billett til denne.

Si i fra om det er flere som skal over på denne.

Du må være innlogget for å svare

Tobben

Antall innlegg: 8

Sv: 2. Påskedag: MK Dons v Blackburn Rovers

Opprettet 3/25/2018 3:51:15 PM Sist oppdatert 3/25/2018 3:51:15 PM
Jeg skal på denne i tillegg til kampen nå på torsdag mot Bradford. Kjøpte billett i borteseksjonen direkte fra MK Dons sin hjemmeside. Blir konge!  Sist jeg var på kamp var hjemme mot Huddersfield desember 2016. Tar med meg en man. United supporter og hans sønn. Håper på konvertering av sønnen i det minste 😀

Pettersen83

Sv: Sv: 2. Påskedag: MK Dons v Blackburn Rovers

Opprettet 3/25/2018 3:53:10 PM Sist oppdatert 3/25/2018 3:53:10 PM
Tobben skrev:

Kult. Vi er 4 som reiser på denne og Bradford.

Tobben

Opprettet 3/25/2018 4:23:13 PM Sist oppdatert 3/25/2018 4:23:13 PM
Herlig. Fotballpåske er den beste påsken. Skal i tillegg på Leeds - Bolton på fredag, United - Swansea på lørdag og Chelsea - Tottenham på søndag. Blir intenst, men utrolig gøy.

Pettersen83

Sv: Sv: Sv: 2. Påskedag: MK Dons v Blackburn Rovers

Opprettet 3/25/2018 10:20:38 PM Sist oppdatert 3/25/2018 10:20:38 PM

Scum kamp lørdag...fysj! turistkontor.

Skal få AFC Fylde v Halifax fredag. Walsall v Portsmouth lørdag.

Tobben

Opprettet 3/25/2018 11:55:22 PM Sist oppdatert 3/25/2018 11:55:22 PM
Kompromisser måtte til for å få til tur. Liten pris å betale for å få med seg to roverskamper på rappen. Gleder meg til å oppleve stemningen med resten av roverssupporterne mot Dons. Må jo bli bra med forhåpentligvis 3000 roversfans pakket sammen. Bare å gjøre seg klar: "Mowbry had a dream..." 😀

Uansett god tur over! Skal si hei hvis jeg støter på dere.

Opprettet 4/2/2018 5:08:02 PM Sist oppdatert 4/2/2018 5:08:02 PM
Raya gjør mye rart i feltet til tider, men fy for en god shoot stopper han er.

cringeworthy

Antall innlegg: 196
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv:

Opprettet 4/2/2018 6:49:52 PM Sist oppdatert 4/2/2018 6:49:52 PM
Erlendk skrev:

Han hadde nokre flotte redningar i dag, men feltarbeidet og utspel er ikkje bra.

Lukta 2-2 mot slutten der, men heldigvis rei me av stormen. Flotte overgangsmål av Armstrong. Me burde punktert kampen då Samuel skaut høgt over aleine med keeper.

Reiser over og ser Southend-kampen til helga. Ein kamp eg har sett for meg som grei skuring. Men ser at Southend vann 4-0 over Gillingham i dag, så kanskje det blir jamnare enn venta.

Erlendk

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 4/2/2018 8:21:15 PM Sist oppdatert 4/2/2018 8:21:15 PM
cringeworthy skrev:

Jepp! Men han er ung til å være keeper og han lære seg dette, men de refleksene han innehar kan ikke læres.

sutton87

Antall innlegg: 552

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 4/2/2018 8:44:24 PM Sist oppdatert 4/2/2018 10:36:09 PM
1
Portsmouth - Wigan 2-1 til Portsmouth. Herlig.

Lukter opprykket nå, 5 mai blir en gledens dag!!

Pettersen83

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 4/3/2018 10:10:31 PM Sist oppdatert 4/3/2018 10:10:31 PM
Før en kanonbra førsteomgang. God stemning før og under omgangen, men andre omgangen ble vi kjørt og da ble d veldig spent stemning. Men når dommeren blåste av.... BELIVE!!!