Rykter og overganger sommeren 2014

jomeling

Antall innlegg: 1533

Sv:

Opprettet 9/16/2014 10:49:18 PM Sist oppdatert 9/16/2014 10:49:18 PM
Et fantastisk overgangsvindu for oss, en klubb uten de alt for store pengene å handle for.
Vi beholdt Rhodes og siden har han putta 3 goller:-)

Keane/Kane byttet ut med Baptiste/Duffy, ser ikke på det som negativt per nå.

Alt daukjøttet er borte!!! (Dog noen bare på lån). Personlig likte jeg godt Formica+Rochina, men de friga vel litt lønninger.

Keepere: litt mange...vi har ikke de beste i ligaen, men håper at ROBINSON fremdeles har litt å gå på + Steele? De andre er vel på "det jevne".

Forsvar: vi mangler fortsatt SJEFEN på HØYREBACK. Baptiste likner mer på en midtstopper. Henley må ta steget! Midtstopperplass er bra og venstreback likeså (må få Spurr skadefri).

Midtbane: mye bra her. Men savner et alternativ til Lowe på DEFENSIV MIDTBANE. Tunnicliffe (manu/fulham/lånespiller, vet jeg ingenting om).

Spisser: lite alternativ til Rhodes/Gestede... Brown har jo selvfølgelig ikke spilt enda, så er spent på ham. Gledelig å se Varney komme til sjanser mot Wigan, men er usikker på om han er en goalgetter. King er iallefall ingen spiss, men greit med farten hans på vingen.

Diverse: Williamson er vel den jeg liker minst per i dag, så han har litt å bevise. Taylor har fått få sjanser, men jeg har ikke avskrevet ham. Usikker på Songo'o i forsvaret... Dunn må vi ha. Så har vi litt unggutter i stallen jeg har sett lite av.

Oppsummering: vi bør ha et av de bedre lagene på papiret. Kontinuitet er bra, lite utskiftninger på startelleveren fra fjoråret. Noen spillere på vei tilbake fra skader (Marshall, som skoleeksempel). Robinson må opp et lite hakk til, høyreback spørsmålet må Bowyer løse. Kan Tunnicliffe avløse Lowe i perioder? Vi slipper inn aaaaaalt for mye mål, ikke holdt nullen denne sesongen. Gledelig å se at vi tørr skyte fra distanse. Gode dødballføtter på flere spillere i stallen.

UP THE ROVERS! (",)

Du må være innlogget for å svare
1234
ForumBlackburn RoversRykter og overganger sommeren 2014